01.02.2018 15:17

Наталия Гуркова с авангардна прическа за премиерата на Кадиффе

Видян 2125 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

       Атрактивен коафьорски спектакъл се състоя по повод премиерата на новата българска професионална боя за коса „Кадиффе“ (Kadiffe). Тя е създадена от коафьора Вили Боршукова, която покани екип от изявени фризьори, гримьори, маникюристи, дизайнери и модели да покажат тематични стрийт стайл, авангардни и официални визии. Събитието се състоя на 30 януари в хотел „Маринела“, а премиерата беше официално открита от проф. Любомир Стойков, председател на Академията за мода, който открои и най-важното за боята „Кадиффе“, създадена от фризьор за фризьор със 100% арганово масло и богата палитра от 91 цвята. Спектакълът за премиерата на „Кадиффе“ беше разделен в две тематични части и всеки модел дефилира с уникална, индивидуална прическа. Първата част на шоуто – стрийт стайл – обедини визиите в стил бунтарски рок, Candy и спортни. Прическите бяха с атрактивни допълнителни конструкции от коси, контрастни дължини и цветове – синьо, зелено, розово, огнено оранжево и червено, русо и неоново синьо. Рокерската тема беше затвърдена с дрехи от колекцията на Harley Davidson, които изразяват свободния дух, а моделите в спортен стил бяха с облекла от спортната линия Biliana Yotovska label. Във втората част на шоуто, която продължи след емоционално изпълнение на певицата Галияна Арсова, бяха показани официални и авангардни прически. Моделите с официалнaта тема показаха стилни кокове с много перли в косите и грима, които допълваха тоалетите в бяло и златно –  дело на дизайнерката Меги Петкова, носител на „Златна игла“ на Академията за мода. Авангардните прически бяха с допълнителни конструкции в различни форми, като разцъфнали цветя и др. Акцент беше модел с шапка от коса, създадена от Вили Боршукова специално за събитието. На финала на шоуто, дефилираха специалните гости: Мис България Наталия Гуркова, фитнес моделът Биляна Йотовска, Мисис България Милена Шаркова, Мис България Свят Вероника Стефанова и Мис Северозападна България и лице на „Магама“ – Лора Асенова. Всяка от тях беше облечена със уникален тоалет на дизайнера Христо Чучев. А за перфектната им визия допринесоха и разкрасителните процедури на „Продерма“ – официален партньор на събитието. Подготовката на всички модели за шоуто включваше и специалната терапия с арганово масло за пълно възстановяване на увредена и изтощена коса от луксозната кратка серия на „Кадиффе“.


Маникюрът беше индивидуален за всеки модел и следваше тематиката на отделните части на вечерта.Сред гостите, които уважиха премиерата на „Кадиффе, бяха: Елена Кристиано, Маги Вълчанова, Лора Караджова, Бони, Боряна Баташова, Габриела Колева, Мая Цанкова, отличените с приза "БГ модна икона 2017" на Академията за мода – Капка Амзина и Йордана Димитрова, Биляна Тончева, Ирина Папазова, Мая Косева, Стела Йорданова, Мадлена Иванова, Рая Белева, Меги Савова, носителките на титлите Мисис България – Ради Орцева, Анелия Иванова, Росица Стойчева, Мариана Маринова, Анна Стефанова, Ирина Белчева, коафьорите Поли Гемеджиева, Асен Налбантов, Марин Хубенов Мърфи и други.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни


Днес ще ви се иска да сте особено красиви и