31.01.2018 16:00

Георги Вълков ни представя на Manhunt international 2017

Видян 1996 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Победителят в българският формат на престижния конкурс за мъже модели Menhunt 2017 с лицензиант Ирина Папазова заминава за далечната страна на усмивките Тайаланд,информират от ПРофайл.От 20-28 ноември Георги Вълков ще представи страната ни сред модели от над 80 страни.Собственик и лицензиант на световната модна надпревара за мъже модели е Алекс Лиу от Сингапур. В продължение на една година Вълков се подготвя за международната сцена и има амбициите да прослави името на красива България и постигне резултатите на Марян Кюрпанов и Али Алиев,които в историята на конкурса се наредиха в престижната класация топ 10. Даниел Георгиев през 2012 представи стараната ни на същата тази сцена Royal Grand Theater в Бангкок и стана лице на топдизайнерите Дойче и Габана в Милано. Георги Вълков е родом от град Средец. За модния подиум го открива екипът на Атанас Лазаров през 2016 та за формата "Мистър България" в EFE Marinela. Преди броени дни Георги застана зад фотообектива на модния фотограф Пейо Пеев, зад  чийта креативност  са заставали имена като Радост Тодорова Мис Вселена България, Роси Кирилова, Ice Cream, Колумбиеца, Георги Милков журналист 24 часа, Ася Капчикова, Ивайло Колев (изпълнител и победител в "Бургас и морето" ), Михаил Белчев (певец и текстописец), Петя Алекса (певица), Александра Богданска, Александър Кадиев (тв водещ), Ева Георгиева, Насо и Алфредо Торес. По време на снимките Вълков замръзва от студената вода,която изливат  на снкмачната площадка върху тялото му за да осъществят горещи и предизвикателни кадри на неустоим и секси модел. "Голямо количество вода изразходвахме,докато се получат подходящите и правилни кадри. Голям студ беше" припомня си и споделя пред медиите Менхънт България  Георги Вълков и споделя още :"Но една от главните ми цели е свързана  със световния моден подиум. Искам хората да се вдъхновяват като ме гледат на подиума и да давам добър и положителен пример за здравословен и правилен начин на живот.


    Това в момента ми е основната цел и силно се надявам да я осъществя." допълва Георги Вълков. За тренировъчния режим зад гърба му стои и се грижи фитнес иснтруктура Мартин Маринов , на който изцяло се доверява и вече имаме доста добри резултати. Подготвя се със стриктен хранителен режим и двуразови тренировки всеки ден. Сутринта кардио тренировка, вечерта тренировка за отделните мускулни групи. За гардероба на  достойния ни български представител пък ще се погрижат дизайнерката Мариета Славчева,Виолета Донкова и Петя Димитрова - Carducci, допълват още от ПРофайл.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог

Преди обяд ще сте още под въздействието на вчерашни впечатления

Преди обяд ще сте още под въздействието на вчерашни