30.01.2018 16:05

Синята супер кървава луна: заплаха или шанс

Видян 3182 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Утре за първи път от 152 г. имаме затъмнение при Синя Супер Луна, а от 19 години имаме не просто Синя, не просто Супер, а и Кървава Луна. За първи път от 2 и половина години – от 31 юли 2015 г. пък тя е синя и супер. За втори път този месец имаме пълна Луна – той започна с такава на 1 януари. Какво означава всичко това, тълкуват всички медии по света – от Австралия до САЩ и обратно.


България не е сред районите, откъдето това уникално явление може да се наблюдава, поради това е добре по-скоро да се насочим към тълкуването какво може да ни донесе подобна рядко срещана астрономична картина.


„Такова чудо не е невиждано, но е изключителна рядкост”, коментира синоптикът и астроном Браян Лада от най-популярния световен сайт за AccuWeather. Той уточнява, че в Западна Северна Америка, Източна Азия и Пасифика, откъдето ще се вижда добре, шоуто ще продължи 77 минути. Той добавя, че още индианците са наблюдавали въпросното чудо, което са наричали Снежна Луна. Тя идва възможно най-близо до Земята и е 14% по-голяма и 30% по-ярка на видимост, гледана с човешкото око, прибавят спецовете от НАСА.


Астролозите пък виждат Синята Супер Кървава Луна, възприемана като всяко затъмнение като заплаха (в случая Тройна), по-скоро възможност за онези, които са мъдри, добронамерени и решени на промяна. Как така? Та нали Сините Супер Луни, каквато беше последната от 31 юли 2015 г., носят разбъркване, разтърсване на онова, което сме смятали за най-стабилно, късане на връзки, загуби – материални и емоционални и то не еднократно, а като начало на сравнително дълъг период.


Човек трябва да се обърне към себе си, да намери пристанище и покой вътрешно. Трябва да си даде сметка имат ли смисъл връзките – делови и лични, които има – става въпрос за най-важните? И какво следва да промени в тях, за да се чувства той самият добре, а не да робува на другите? Ако е дошло време за късане, да ги скъса. Ако е дошло време за укрепване, да направи крачката. Според уверенията на спецовете, и в двата случая, ако има вътрешна потребност и осъзнато, а не емоционално решение, това ще бъде за добро и в личен, и в делови план.


Дават се даже и съвети. Изгасете лампите или пуснете завесите. Вземете си на три пъти хубав, дълбок дъх и "погледнете" навътре в себе си. Почувствайте облекчение и покой, не правете нищо, отпуснете се. Оставете миналото да си тръгне, за да освободите място за новото и по-доброто. Когато сте съвсем успокоени, изобразете с ръце нещо като корона над  главата си. Запалете свещ. Напишете на листчета 3 желания, опитайте се да визуализирате сбъдването им, после ги изгорете. Издишайте в тъмното. Запалете лампите или дръпнете завесите и очаквайте най-доброто, защото то предстои.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

стрелец

До обяд ще ви е малко напрегнато

До обяд ще ви е малко напрегнато, особено ако сте имали