25.01.2018 14:55

НАД 40 ШОКОЛАДА СОБСТВЕНА МАРКА В LIDL

Видян 4004 пъти | Коментари 5
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Над 80 вида шоколад, кафе и чай собствена марка могат да открият клиентите на Лидл България. Веригата обогатява трите продуктови категории, като добавя нови вкусове с характерното за Lidl високо качество на добра цена.


Едни от най-доволните безспорно ще бъдат почитателите на шоколада, които могат да избират измежду над 40 шоколада собствена марка. Добрата новина е, че познатата собствена марка Fin carre вече ще се предлага в двойно по-голям грамаж от 200 гр., както и в нови неустоими вкусове. Сред тях са млечен шоколад с бисквити NEO, а съвсем скоро и бял шоколад с цели лешници, бял шоколад с цели бадеми, както и една напълно нова комбинация – млечен шоколад с мед, сол и цели бадеми. Личният фаворит на 19 минути безспорно е Noisette от същата марка. Нови изкушения предлага и другата собствена марка висококачествени шоколади на Lidl – JD Gross. За първи път под тази марка шоколюбителите ще могат да опитат вкусове с шам фъстък, морска сол и леко пикантен чили вкус. Освен добрия вкус и изгодната цена и двете марки шоколад могат да се похвалят и с още нещо – че съдържат сертифицирано какао. Fin carre е със сертификат UTZ, а JD Gross – със сертификат Fairtrade Cocoa Program. И двата гарантират, че какаото е отглеждано съгласно изискванията за социално отговорно земеделие и с мисъл за бъдещето. Не случайно, на езика на маите UTZ означава „добро“.


Също толкова интересни са и кафето и чая, където веригата отново залага на висококачествени и сертифицирани сортове на изгодна цена. Общо 13 вида кафе от собствената марка Bellarom и близо 30 вида чай собствена марка очакват любителите на двете ароматни напитки. Сред новите кофеинови предложения е комбинацията между Арабика и Робуста, която вече се предлага в нова по-голяма разфасовка от 1 кг.


Не спира да се обогатява и селекцията чайове в Lidl. През следващите месеци аристократично звучащата марка Лорд Нелсън ще предложи серия от нови вкусове с джинджифил, а любителите на плодовите нотки ще бъдат изкушени с червен портокал, ябълка с витамин С, горски плодове и комбинация от ягода и малина. На богата гама от зелен, черен и плодов чай залага и другата собствена марка чай – Сър Едуард. Зелен чай с мента и жасмин, зелен чай с мандарина, черен чай с лимон, портокал и горски плодове, както и плодов с боровинки, цитрус и круша са сред нейните най-любопитни вкусове.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и