18.01.2018 13:47

Разследване на мистериозна смърт в Скъпи наследници

Видян 1484 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тази вечер от 18:00 ч. в „Скъпи наследници“ по bTV кметският наместник Цветан (в ролята Васил Калановски) е готов на всякакви крайни действия, в това число и на изнудване, за да разбере какво се крие в завещанието на бай Дочо. Негова жертва става местната кръчмарка Снежана (в ролята Искра Донова), която е принудена да го включи в „Сдружение за европейско развитие на Бели Вит“, за да не изгуби бизнеса си. Отчаянието й ще я принуди да потърси помощ, но дали ще я получи и какви ще са последствията?


Междувременно Косьо (в ролята Георги Кадурин) и Иван (в ролята Вальо Танев) са твърдо решени да разберат бил ли е убит бай Дочо от семейството му и къде е заровен трупът му. Даден е старт на „Мисия пришълци“, а шестото чувство на Иван води разследването до мястото на престъплението. Каква изненада ги очаква там, зрителите ще видят в четвъртък, от 18:00 ч., в „Скъпи наследници“, по bTV.


След като напуска работата си в престижна столична болница, Катя (в ролята Даяна Ханджиева) се връща в Бели Вит, където става звезда сред местните старци. Един непринуден разговор с приятелите на Борис (в ролята Орлин Павлов) пък ще я върне към неочаквани спомени. Как е променила живота на Борис – зрителите ще видят утре, в четвъртия епизод на „Скъпи наследници.“


Докато Борис е в града и търси спонсори за детска рехабилитационна програма, в спортния клуб в Бели Вит се случва инцидент, който за малко не коства живота на най-добрия му приятел. Един от расовите му коне пък се оказва в центъра на първата среща между Станислав (в ролята Петко Венелинов) и Ани (в ролята Лорина Камбурова). Спасен от стъпкване благодарение на красивата непозната, Дочевият наследник моментално ще вкара в действие плейбойски фрази, за да я „свали“ не само от гърба на животното. Ще се поддаде ли Ани на чара на новоизлюпения селянин или ще остане вярна на годеника си Борис?


Борис все още не може да се справи с преживения ужас в турската планина. Паник атаките му след инцидента с лавината не отшумяват, а и му се налага да подготвя и сватба. На другата крайност е годеницата му Ани, която с охота включва и близката си приятелка Диана (в ролята София Бобчева) в най-важния ден в живота си. Новината за сватбата ще зарадва, но и ще натъжи младата продавачка, която мечтае да напусне селото и да заживее в града. Кой я спира от заветната мечта да се разхожда по столичните улици и да пазарува по моловете, зрителите на bTV ще видят в новия епизод на „Скъпи наследници“ днес, от 18:00 ч., по bTV.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.