17.01.2018 13:01

Тайна любовна връзка в Скъпи наследници

Видян 2117 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Днес от 18:00 часа, в трети епизод на драмеди сериала „Скъпи наследници“ по bTV, зрителите ще разберат причините за три разбити женски мечти - предопределение от съдбата или резултат от нечии задкулисни игри?


Милица (в ролята Койна Русева) щe си спомни как навремето е била изгонена от родния си дом „като куче“, а така жадуваните от нея пари са преминали в чужди ръце. Тежките й обвинения на погребението на баща й пък за малко не стават причина да отнесе няколко шамара от племенника си Васил (в ролята Антоний Аргиров).


Съветите на бай Дочо ще се окажат в основата и на житейската съдба на плахата домакиня Венета (в ролята Ивана Папазова). Трябва ли жената да живее живота на мъжа си и кога един мъж се чувства като скъсан чорап - в следващия епизод на „Скъпи наследници“, по bTV.


Въпреки че „мрази селото“, пресметливият лекар Румен (в ролята Любо Ковачев) е готов на всичко, за да получи приятелката му наследството си. Той ще стигне до крайности и ще измисли пъклен план, за да я върне обратно в Бели Вит. Ще се увенчаят ли намеренията му с успех и каква шокираща новина ще научи Катя (в ролята Даяна Ханджиева), гледайте утре, в сряда, от 18:00 часа.


„Никой не може да избяга от съдбата си“, казва баба Злата (в ролята Цветана Манева) на младата лекарка. Как бай Дочо проговаря от отвъдното на внучката си и защо отказът й да се грижи за него ще разочароват мистериозната съседка?


Междувременно никой в Бели Вит не е наясно с тайната връзка между кръчмарката Снежи (в ролята Искра Донова) и вдовеца Иван (в ролята Вальо Танев). Поредната им нощна среща няма да премине само в любовни емоции и нежни масажи, но и в поставяне на ултиматум за „пълно разсекретяване“ пред селото на отношенията им.


Мистерията от завръщането на семейство Дочеви буди все по-голям интерес сред местните жители. Адвокат Перпелиева (в ролята Надя Иванова) е подложена на разпит от Косьо (в ролята Георги Кадурин) и Иван (в ролята Вальо Танов). Кметският намесник Цветан (в ролята Веселин Калановски) пък ще стигне по-далече в желанието си да разбере каква тайна се крие в завещанието на бай Дочо. Ще успее ли подкупът му да накара юристката да проговори?  


Бутилка с „Послания до бъдещото ми аз“ ще върнат Катя в миналото. Какъв е мъжът, за когото е искала да се омъжи, и защо отношенията й с Борис (в ролята Орлин Павлов) ще предизвикат ревността на Румен, който определя красивия спортист за „голямо дърво“ - всичко това в третия епизод на „Скъпи наследници“, днес, от 18:00 часа, по bTV.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Виктория

Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес може да откриете, че простите решения са най-ефективни

Днес може да откриете, че простите решения са