Свързани новини

14.02.2018 16:40

Кого ще хапе Кучето през 2018 г.?

Видян 10693 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Да бъдем верни и честни, усърдни, да помагаме на приятелите – това са основните послания на Жълтото куче, под чийто знак ще мине 2018 г. Официално властта му започва от 16 февруари, но вече силата му започва да личи. Интересно е, че посланията на Кучето съвпадат по уникален начин със Сатурн в Козирог от евроастрологията. Той също изисква честност, почтеност, достойнство и обещава излизане на мръсното, подлото, нечестното наяве. Кого ще хапе, а кого ще пази Кучето през 2018 г.

 

    Плъхът достига целите си


 

Плъхът ще бъде целеустремен и нищо няма да може да го разсее, докато не постигне набелязаното през 2018 г. Отдавна се стремите към определени неща и вероятно дори най-големите от тях ще станат реалност за Ваша радост. Трябва обаче да работите здраво. Но и да знаете кога да си дадете наистина пълноценна почивка.

 

  Волът иска да се хареса

 

Волът ще подчини своята година на желанието да бъде харесан. Очаквайте около 12 юли много важни за Вас хора наистина да Ви покажат или да изкажат възхищение от онова, което правите или от начина, по който се представяте.

 

  Тигърът забавя ритъма


 

Може би Ви се иска нещата да стават по-бързо, да бъдат по-мащабни, по-вълнуващи, но се въоръжете с търпение, защото 2018 г. е на забавяне на темпото. Дават Ви се позитивни уроци. Сигурно ще намерите нови хора и дори ще им позволите да Ви водят. Кучето ще Ви покаже как да се разтоварвате, да смирявате прочутия си темперамент.
    
 
 Заякът с нови връзки

 

  Заякът е най-добрият приятел на Кучето според китайския зодиак и по тази причина може да очаква добра година. Особено след 12 юли и слънчевото затъмнение тогава очаквайте да се отдадете на нова връзка. 2018 г. носи стабилност и в областта на финансите. Чувствате се чути за Вашите планове и мечти. Въпреки това, не летете в облаците и си правете добре сметката и в личните отношения, и в бизнеса.

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Кирил Десподов

Кирил Десподов отново е Футболист №1 на България

За четвърти път Кирил Десподов стана ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Първата половина на деня използвайте за почистване


Първата половина на деня използвайте за почистване и