06.12.2017 11:17

Стефан Данаилов в “непознатиТЕ”

Видян 1426 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“Да си спомняш може да бъде удоволствие, но и проклятие”, признава Стефан Данаилов в премиерния тв филм “Различният” на режисьорите Ема Константинова и Георги Тошев, който bTV ще излъчи тази събота от 15:00 часа. Вдъхновен от автобиографичната книга на големия актьор “Романът на моя живот”, филмът показва за първи път дълбоко пазени семейни тайни, снимки на родителите и малкия Стефан, както и “отрязани” кадри от популярни български филми с негово участие.


В “Различният” са включени любопитни документирани моменти от живота на Мастъра през 60-те и 70-те години, открити от Георги Тошев в архива на Националната филмотека и непоказвани до сега. Екипът на продукцията е събрал кадри от творчеството на Ламбо от първия му филм - “Следите остават”, до последния  - “Правила”, заснет през миналата година. “Киното ме направи популярен и обичан. Донесе ми много радост и веселие”, признава той пред Жоро Тошев. Споделя откровено за пропуснатите шансове, красивите партньорки и заблудите в професията. Пред камерата на Румен Василев актьорът за първи път разказва защо не са го пуснали да снима на запад по време на социализма, когато е имало интерес към него.


Филмът “Различният” е подаръкът на bTV Media Group към известния актьор в деня на неговия 75-и рожден ден. Последните си роли Стефан Данаилов снима в популярните сериали на  bTV “Стъклен дом” и “Фамилията”. Най-интересните сцени са включени в документалната лента.


Как минава днес денят на най-обичания и сниман български актьор, какво го кара да продължава да взима класове по актьорско майсторство в НАТФИЗ и кои са големите битки, които води и до днес, зрителите ще разберат тази събота, 9 декември, от 15:00 часа в „Различният” по bTV.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.