30.11.2017 16:11

Кафе КИМБО направи премиера в България

Видян 2714 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Прочутото неаполитанско кафе „КИМБО" (KIMBO) беше официално представено в България с пресконференция, презентация и дегустация на 29 ноември в „София Хотел Балкан“. Специално за събитието от Италия пристигнаха г-н Алесандро Сфорца – търговски директор на KIMBO за Централна, Източна Европа и Близкия изток и г-н Фабрицио Нуцифора – глобален маркетинг директор на KIMBO. В пресконференцията участва и г-н Мирослав Печев – собственик на „Софсток ЛДТ“ ООД, официален представител на кафе KIMBO за България. Водещ на събитието беше проф. Любомир Стойков, който представи и част от първите последователи и почитатели на кафе Кимбо в България: Йоана Буковска-Давидова, Поли Генова, акад. Светлин Русев, Наско Сираков, Петър Попангелов и арх. Цветан Петров.  Всички те споделиха своите лични впечатления за KIMBO.
„KIMBO е сред лидерите на италианския пазар и неслучайно е символ на неаполитанската традиция и страст към кафето по света. Самият Неапол е световна столица на еспресото. Освен с впечатляващата продуктова гама на KIMBO, разполагаме и с тяхното уникално неаполитанско ноу-хау. Затова вярвам, че от бизнес гледна точка ни предстои едно успешно партньорство.“, каза г-н Мирослав Печев по време на пресконференцията.
Г-н Алесандро Сфорца презентира най-важните и интересни факти, свързани с кафе KIMBO, което се гордее с над 100 различни бленда. Те са получени в резултат на подбора на най-висококачественото зелено кафе с произход от 50 страни по света. Неаполитанското ноу-хау на KIMBO се гради на уникалната комбинация от селектиране, смесване и изпичане на кафето. За да придаде характерния стил на неаполитанската традиция, KIMBO смесва и изпича кафето в своята фабрика в Неапол. Основна характеристика на всички разновидности е богатият и наситен вкус на кафето, а едно от най-силните визуални послания за удоволствието от чаша кафе KIMBO се свързва с формата на вулкана Везувий – символа на Неапол. В световен мащаб KIMBO се асоциира с най-популярния спорт по света - футболът, водеща страст на всеки италианец. Любопитен факт е, че сред феновете на кафе KIMBO са световни футболни имена от италианското калчо – футболисти от „Милан“, „Наполи“, „Интер“ и много други.



Ето какво споделиха и първите последователи и посланици на KIMBO в България:



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Пловдивският митрополит Николай обяви: ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни