27.11.2017 11:11

ДА! La Bettola по италиански

Видян 2163 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
La Bettola e вторият пример за стартиращата софийска ресторантска тенденция да се правят спагетерии, където пастата се готви в момента на поръчката, а обстановката е досущ като в кварталните заведения в Италия, които най-често са и най-вкусни. Гостилницата на ул. Денкоглу, където манджата ( думата в нашия език е взета от езика на Данте) я приготвя чистокръвен италианец, което в родината му е рядкост: там тази дейност отдавна са я завзели преселници от Магреба. Специално внимание, наред с пастата, която опитахме и останахме доста доволни, трябва да се отдели и на Капрезе. Салата е и добре направена с хубава моцарела, и е на цена, която в София рядко се намира, което е важна червена точка за ресторанта на фона на все повечето заведения в столицата, насочени към армията обядващи офисни служители. Такива се отварят, ако не всеки ден, то със сигурност всяка седмица в идеалния център на милионния град, така че отличаването на фона на конкуренцията е важно.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

риби

Използвайте методичността си

Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат