30.10.2017 16:10

Ники Кънчев оцени изкуството в бутилка вино

Видян 1752 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
Единствената серия с концептуални етикети в България на винения бранд Contemplations, за пореден път събра на елегатно арт събитие ценителите на добрия вкус. В изложбена зала 2.0, на едно от най-романтичните места в София – Малките пет кьошета, бяха изложени във формата на картини етикетите на един от най-успешните брандове на Катаржина Естейт. За да изрази особения си сентимент към изкуството, Катаржина Естейт осъществи оригиналната си идея да обедини визията на един от етикетите, носещ имато Фонограф с красотата на боди арт изкуството. Той беше пресъздаден от младата и талантлива Мишел  Вълчева - художник и боди-арт артист.  „Избрахме картината на етикета “Фонограф“ като израз на новаторството, въображението, таланта и страстта, които влагаме във всичко, което правим.“ сподели с гостите на събитието Цветелина Николова, управляващ директор на избата. Така тя акцентира върху факта, че Катаржина Естейт винаги е била свързана с изкуството. И именно то е една от основните движещи сили за създаването на прекрасните вина на избата.  Топлата октомврийска вечер и арт атмосферата събраха много приятели, партньори и ценители на качествените вина на Катаржина Естейт. Между гостите се открои шоуменът Ники Кънчев, бизнесменът и политик Владимир Каролев и др. Те с интерес и удоволствие дегустираха новата реколта червени вина на избата, био вина  и вина носители на високи отличия от най-големите винарски конкурси – Cheval, Contemplations, La Bella, Katarzyna Mavrud,  Bio Red Wine, 10th Harvest, Encore Syrah, Question Mark и др. Гурме кетъринга удовлетвори изискванията на най-претенциозните гости, като им предложи еленски бут, прошуто, три вкуса сирене гауда, домашни гризини и бонбони шоколадов трюфел.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Министърът на отбраната на страната Луис Петри след среща със заместник-генералния секретар на ръководения от САЩ военен блок Мирча Джеоана

Аржентина иска да стане партньор на НАТО

Аржентина официално поиска от НАТО да я ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Последвайте интуицията си

Ако днес почувствате необходимост да се оттеглите и