06.10.2017 13:00

Ваня Джаферович и звездни майки откриха детски център за изкуства

Видян 3765 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Футболистът Ваня Джеферович и двете му деца Леа и Бо бяха сред специалните гости за партито по случай откриването на най-новия детски център за изкуства в столицата – Angel Steps. По-малкият син на звездата Бо събра погледите на гостите, след като се добра до микрофона на телевизионната журналистка и водеща Ева Кикерезова и досущ като професионалист в бранша бе готов за действия.

Плеймейтката и риалити звезда Златка Димитрова уважи събитието със сина си Миро-младши, който въпреки, че още няма годинка, без притеснение се присъедини към батковците и каките и се впусна в развлеченията, които предлага центъра за изкуства. На партито бяха забелязани и фолк певиците Рени с по-малкия си син Аспарух,  както и Есил Дюран, която доведе своя Хари. Поп изпълнителят Дичо също се оказа грижовен татко и пристигна, за да разучи на какво занимание да запише своята наследница Ариел. Мисис Баба Капка Амзина също се заинтересува кое е най-подходящото изкуство за нейната внучка – Божидара.  Мисис България Йордана Димитрова бе в компанията на прекрасните си деца – Себастиян и Каролина.

Акцент в програмата на откриването на детския център за изкуства Angel Steps бяха демонстрациите по класически и модерен балет, народни танци, джудо, айкидо. Екипът на центърът, който по време на събитието беше на разположение за всеки въпрос на родителите,  имаше подготвена специална презентация за възрастните и забавления за децата.

“Angel Steps не е обикновен детски център или занималня. Неговата мисия е да открива и развива таланта на децата. Посветен на мисията да направи детето уверено в себе си, центърът си поставя задачата да стимулира неговото творческо мислене чрез откриване на силните му страни и тяхното развитие.” – казват от ръководството на центъра. За да бъде тази мисия успешна, с всяко дете работи екип от обучени специалисти – психолози и педагози, използващи най-съвременните методи в сферата на възпитанието. В центъра работи и професионален астропсихолог, който намира и тълкува звездите, под които детето върви от раждането си, и допълва с препоръки индивидуалния подход към развитието му.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

близнаци

Определено интензивен ден

Определено интензивен ден. Ще се опитвате да промените