01/02
05.10.2017 16:10

Октомври е месецът на промените в Bulgaria ON AIR

Видян 1649 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Национална телевизия Bulgaria ON AIR обогатява ефира си с нови лица и предавания. Новостите започват от 16 октомври със сутрешния блок „България сутрин“, който вече ще се излъчва всеки делник от 6,15 до 9,00 часа. Новото лице в екипа на блока е журналистът Златимир Йочев, който се присъединява към Лора Инджова като водещ. Златимир има дългогодишен и разнообразен опит в професията, като преди да стане част от Bulgaria ON AIR е работил като репортер, редактор, сценарист, водещ на сутрешен блок и потребителско предаване, водещ на централни новини, автор на документални филми и туристическо шоу.


„За човек, който обича да лети, вярвам, че това е важна стъпка от моята via pontica. Миграционният път си има своя логика и правила и аз смятам, че Bulgaria ON AIR е мястото, в което един свободен, търсещ и любопитен към света журналист може да разгърне своя потенциал. И зрителски, и професионално съм против апокалиптичното звучене в медиите, затова идвам в сутрешния блок, в който то отсъства. Няма да крия своята усмивка и характер пред зрителите“, коментира Йочев.


Динамиката в „България сутрин“ също ще се промени от 16 октомври – и Лора Инджова, и Златимир Йочев често ще водят изнесени студия от местата, на които се случват важните за зрителите събития.


На 16 октомври от 10,30 до 12,30 часа тръгва и новото лайфстайл предаване на Bulgaria ON AIR – „околоСВЕТСКО“, с водещи Бойка Делиева, позната от съботно-неделния сутрешен ефир и Константина Живова, която досега беше част от „България сутрин“. В предаването зрителите ще открият актуалните светски новини с коментар, срещи с популярни хора в по-личен и любопитен план, културни теми, практически съвети от сферата на здравето, красотата, модата, стайлинга, спорта, кулинарията и други. Продуцент на предаването е опитният журналист и ТВ продуцент Румяна Симеонова.


Тази есен по Bulgaria ON AIR ще стартира и необичайна за ТВ ефира прогноза за времето, ново уикенд инфотейнмънт токшоу на живо, както и още няколко нови предавания в различни жанрове.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще