26.09.2017 11:01

Ти си върхът ще направи живота ви фантастичен

Видян 1400 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Как да спрем да се съмняваме в себе си и да направим живота си фантастичен. Отговорите на тези и още много въпроси, свързани с личния ви просперитет, можете да откриете в книгата „Ти си върхът“ от Джен Синсеро, която излиза на 28 септември с печата на издателство "Хермес".


Джен Синсеро е известен мотивационен лектор и автор на бестселъри. Чрез своите семинари, статии и книги тя е помогнала на хиляди хора да трансформират личния и професионалния си живот и да постигнат успех. Книгата й „Ти си върхът“ е продадена в над 1 милион екземпляра и е преведена на повече от двайсет езика. Практическата ориентация, ефективният подход, добрата структура и перфектното чувство за хумор на авторката превръщат „Ти си върхът“ в един от най-успешните съвременни наръчници за  самоусъвършенстване. Черпейки вдъхновение от собствената си трансформация, превърнала я от отегчена жена без пукната пара в собственик на успешен бизнес, Джен пътува по света и вдъхновява хората да изживеят живота си по възможно най-добрия начин. От съветите й се възползват предприемачи, членове на международни корпорации, неправителствени организации и образователни институции. Изпитвате ли удовлетвореност от живота си? Общувате ли пълноценно с околните? Харесвате ли работата си? Постигнали ли сте финансова стабилност? Ако отговорът на поне един от тези въпроси е „не“ и не знаете как да промените ситуацията, то тази книга ще ви вдъхне кураж да осъществите и най-смелите си мечти. Забавна, откровена и провокативна, Джен Синсеро ще ви убеди, че всеки един от нас е върхът и заслужава да бъде щастлив. Тя ще ви покаже как да го постигнете, като ви помогне:   да разпознаете и промените подсъзнателните мисловни модели и убеждения, които ви пречат да постигнете целите си,   да преодолеете страховете си и да поемате рискове,да се справите с финансовите затруднения,  да се научите истински да обичате себе си и околните,  да си поставяте високи цели и да ги постигате. Всички тези изпитани съвети и практически техники, подкрепени със забавни примери, ще ви вдъхновят да изявите най-умната, най-щастливата и най-страхотната версия на себе си.







Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

риби

Съвсем не лек ден в бизнеса

Съвсем не лек ден в бизнеса, възможни са машинации от