25.09.2017 18:09

Мила Христова е новото лице на Sofia Fashion Week AW 2017

Видян 1428 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Директно от световната модна сцена и веднага след участието си в London Fashion Week, българският модел Мила Христова стъпва на модния подиум на Sofia Fashion Week AW 2017.  Освен, че е новото лице на софийската седмица на модата, Мила Христова ще бъде и водеща на официалното откриване на модния форум в България, който стартира на 26-ти и ще продължи до 29-ти септември в зала EFE на хотел „Маринела“.


Мила Христова е завършила средното си и висше образование в Лондон. Красивият български модел има диплома от Lancing College, бакалавър е по ПР, медия и културология в London College of Communications и магистър на науките по стратегически маркетинг от London School of Business and Finance.


В Милано Мила Христова дефилира за Who is who, Moschino, Cheap and Chic, See by Chloe. По време на седмиците на модата в Лондон тя е дефилирала за английски дизайнери, както и за известния бранд за висша мода „Колчагов Барба“, чийто дизайнер е българинът Светослав Колчагов – дизайнер на годината за 2016-та, отличен от Академията за мода. Снимки на Мила Христова се появиха в британския „Вог“ веднага след последното ревю на „Колчагов Барба“ в Лондон.


Мила Христова е работила за Donna Karen, Iceberg и академия за коса Aldo Coppola. Снимала е два филма за Fashion TV – с бельото на Ан Съмърс и с тоалетите на Джуди Ву. Участвала е в рекламни кампании на „Лореал” (Shu Uemura) „Кока Кола”, „Хюндай”, в множество фотосесии за „Харпърс Базар”, „Гламър”, „Космополитан”, „Грация”, „Хелоу”, „Ева”, „Мода”, както и за Dreaminglеss, Estela Magazine, Elements Magazine. В България Мила Христова е била лице на церемонията за връчване на престижните годишни наради на Академията за мода „Златна игла 2016”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец