20.09.2017 11:44

Поп певицата Венета Стоилова с приказен клип

Видян 1285 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В приказна визия и уникално красиви кадри, Венета Стоилова представя…любовта, като главен герой в новия си проект „Вечна любов“. С баладичното звучене и оригинален текст изпълнителката избра да промотира „най-влюбената“ си песен, точно в деня на Вяра, Надежда и Любов, като по този начин даде старт на новия музикален сезон.


„Вярвам в истинската любов- споделя Венета Стоилова, като доказателство, че това е единственото чувство, заради което си заслужава да се пее- Вярвам, че тя е истинска и може да съществува през времето и пространството. Хората, които изпитват такава любов един към друг остават свързани завинаги. Тя съществува винаги в нас и около нас, навсякъде във Вселената.“ „Вечна любов“ е третият авторски проект на Венета Стоилова, след като бившата изпълнителка от B.Voices възобнови самостоятелната си кариера. Както и в предишното  й видео към песента „Истински ли си“, Венета избра да работи под  вълшебната режисура на Радослав Гизгинджиев. Негова е идеята снимките на приказния видеоклип да се позиционират в парк „Липник до“ Русе. Изоставеното място довежда екипа до различни премеждия, но ефектът е неустоим.


„Беше вълшебно и красиво- разказва Венета-  В езерото имаше разцъфнали бели лилии, а водата беше покрита с водна леща. Уникално място!“ За вълшебното усещане, освен нестандартния поглед на режисьора, допринася и разкошната визия на самата изпълнителка, дело на Волена Рангелова (коса) и Красимира Петкова (грим). Звездният екип определено създава един различен проект, който вече може да гледате в музикалните телевизии и да следите на https://www.youtube.com/watch?v=b37e_-aoeI0



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

водолей