22.08.2017 11:30

ОСТАВА ще отбележи 25 години с голям концерт и нов видео клип

Видян 1506 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   На 31-ви август една от най-добрите български инди-рок банди Остава ще отпразнува 25 годишния си юбилей с голям концерт на открито, в клуб „Маймунарника“ в Борисовата градина.


В дългогодишната си история Остава имат безброй изяви в страната и чужбина, над 20 видео клипа, 5 издадени студийни и 3 концертни албума, включващи многобройни хитове, които безкомпромисно утвърждават групата като една от най-добрите на българската музикална сцена.  


Сет листа за концерта ще включва както всички любими на публиката песни като Sex in the morning", „Океан“, „Понеделник“, "Мини тяло", "Шоколад", "Ще дойдеш ли с мен", "Мъничко човече", „Бесен“, „Внимание“, „Самолет“, така и рядко чувани тракове.


Седмица преди да отпразнува годишнината си в „Маймунарника“, бандата пуска дългоочакваното от феновете видео към песента „Самолет“, част от албума „Океан“. Режисьор е Петко Спасов, който направи и видеото към успешния сингъл "Внимание", а клипът е издържан изцяло в черно бяла стилистика и напомня клиповете на The Smashing Pumpkins.


За големия концерт на открито, по случай 25-тата годишнина, Остава избраха на сцената преди тях да ще се качат МФортно Диско – страничният проект на Георги Згуров - Гурко от Анимационерите. Съпорт бандата ще подгрее с 30-минутен сет от изцяло авторски парчета.


По време на събитието, феновете ще имат възможност да си закупят диск, тениска или друг мърчандайз на Остава.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

везни