02.08.2017 11:47

Избират най-желаните ергени в България

Видян 1590 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Традиционно в разгара на лятото отново стартира класацията Ерген на годината. За 4-ти пореден път ще бъдат избрани най-желаните мъже в България.


   Родните лайфстайл журналисти ще гласуват за тях, които са разпределени в четири основни категории: Шоубизнес, Бизнес, Политика и Спорт. Тази година над 80 са актуалните български ергени, които ще се състезават в престижната надпревара.


Информация и снимки на всички номинирани вече са публикувани на официалната страница на класацията: www.ergennagodinata.bg.


 Всеки, който посети сайта може да избере своя личен фаворит. За пореден път медиите ще са тези, които ще изберат по един победител във всяка една от категориите, гласувайки чрез специални анкетни карти. В края на август ще станат ясни призьорите, които ще бъдат обявени на светско парти в клуб Hacienda Beach-Лозенец. Изненадите тепърва предстоят, а победителите ще получат и традиционните стъклени статуетки. И тази година от селекцията на ЕРГЕН НА ГОДИНАТА 2016 отпаднаха някои от миналогодишните участници, които приключиха с ергенския живот. Сред тях е Дидо от Д2, който мина под венчило с чаровната моделка Юлия Кулиш. Един от най-успешните ни певци Миро също сключи брак със своята любима Ели, а влюбените избраха за сватбената си церемония красивия гръцки остров Корфу. Фолк идолът Фики Стораро, който попадна в топ 5 на най-желаните мъже през миналата година, също скъса с ергенлъка. Синът на Тони Стораро се сгоди за красивата Гюлджан, а до края на годината планува и своята сватба.


Любимите жени на волейболната звезда Матей Казийски и родния национал от „Лудогорец” Георги Терзиев им родиха наследници, а бившите ергени са на седмото небе от щастие. В престижния списък попадат и нови перспективни ергени. Поп звездата Павел Николов (дуета Павел и Венци), младите актьори Антон Григоров и Стефан Попов (сериала „Ние, нашите и вашите), футболистите Ивайло Чочев и Александър Тонев, волейболистът Благовест Петров, баскетболистът Александър Везенков и архитект Пламен Мирянов са част от изгряващите звезди в Ерген на годината. В надпреварата се завръща и фолк певецът Илиян, който се разведе и отново попадна в списъка на необвързаните мъже. Любопитна е и появата на Димитър Динев-син, който след раздялата с фолк звездата Емануела, отново минава за един от желаните мъже в категорията млади и успешни бизнесмени. Първородният внук на Симеон Сакскобурготски и негов наследник, Борис, след като попадна в светлините на прожекторите, веднага предизвика вниманието на женската аудитория в България. Образованият и очарователен младеж вече гради планове за бъдеща политическа кариера и попадна в предстоящата надпревара.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец

Емоционалното напрежение може да надделее днес

Емоционалното напрежение може да надделее днес,