18.07.2017 11:07

STANI атакува световната сцена

Видян 1143 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Българският продуцент и DJ, популярен с артистичния псевдоним STANI представя най-новия си проект, озаглавен „Safe Beside Of You (All Your Love)“. Лятното хаус парче, издадено от Universal Music Sweden вече се радва на интереса на почитателите и има всички шансове да постигне успех на световната сцена. Работата по проекта продължава осем месеца, като всичко започва с мелодията на песента, а в последствие се включва и американката Kelsey като вокал.


  „Надявам се „Safe Beside Of You (All Your Love)“ да постигне световен успех! Музиката е сред най-важните неща за мен, именно тя ми помогна да продължа живота си след тежка катастрофа, която преживях. Това ми помогна да разбера, че музиката е моята истинска страст. Исках да продуцирам в България, но никой не ме подкрепяше. Това беше причината да заживея в Дания, където осъществих тази своя мечта“, споделя продуцентът и DJ, популярен като STANI.


 Видеото на „Safe Beside Of You (All Your Love)“ е по идея на STANI и режисьорът Жоро Ставрев. Любовната тематика на песента е пресъздадена от STANI и красива актриса, като в лентата взимат участие още двойка танцьори, балет от три момичета,  както и балерина, която танцува в ърбан среда.През 2014г. STANI представя проекта „Rhythm Makes You Higher“, заедно с Irene Tera, който не се радва на силен интерес в България, но е излъчван с голям успех в Дания. С него STANI участва в Copenhagen World Music Festival, който е най-големият фестивал за музика в Копенхаген. Във видеото на  „Rhythm Makes You Higher“ участват ТВ водещата Константина Живова, балет „NOVA“, 120 бели плъха, 30 змии и 20 гигантски тарантули. Тк може да гледате  официалното видео на „Safe Beside Of You (All Your Love)“: https://youtu.be/BElmwBYDbE8 Станислав Милчев Вълев, известен като STANI е DJ и музикален продуцент на електронна денс музика. Открива любовта си към музиката на 10 години, когато получава като подарък стара звукова система. Неговата страст го провокира да инвестира първите си джобни пари, а по-късно и печалбите си, за да си купи най-новите песни и да подобри уменията си като DJ и продуцент. Музиката се оказва повече от страст за STANI. Именно тя е магията, която го връща към живота, след като претърпява тежка катастрофа, след която се възстановява в продължение на една година. С помощта на музиката STANI се пребори за живота си, с амбицията да предаде магията й на колкото се може повече хора. Живее в Копенхаген от август 2010 година, където има собствено музикално студио. Завършва две училища за звуков инженер и продуцент в Дания. Кандидат е за музикалната консерватория на Копенхаген, специалност звукорежисура. През 2014г. представя в България проекта „Rhythm Makes You Higher“, заедно с Irene Tera, който не е предизвиква интереса на родните телевизии и радиа, но е излъчван с голям успех в Дания. С него STANI участва в Copenhagen World Music Festival, който е най-големият фестивал за музика в Копенхаген. Във видеото на  „Rhythm Makes You Higher“ участват ТВ водещата Константина Живова, балет „NOVA“, 120 бели плъха, 30 змии и 20 гигантски тарантули.







Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв