29.05.2017 13:55

Абитуриентите от Кунино с незабравим празник от Сдружение Маринела

Видян 1732 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Поредната инициатива на Сдружение "Маринела" се посвети да намери костюми за абитуриентите от единственото каменоделно училище в България. Сдружението обедини хотел "Маринела", изявени български дизайнери и марки, звезди и бизнесмени, които заедно успяха да създадат един незабравим празничен ден на младежите.


Вече 3-та година хотел "Маринела" организира абитуриенски балове за учениците от каменоделното училище в Кунино. Административният директор на Сдружение "Маринела" Ангелина Ангелова и един от радетелите на каузата Рачо Кисьов, споделиха, че абитуринстката нощ е минала с много вълнение, а завършилите са изключително доволни и щастливи от празненството.


Арт-директорът на модна телевизия Code Fashion Антон Узунов, подкрепен от три водещи български марки се погрижи младежите да изглеждат блестящо в стилни костюми. Бизнесменът Даниел Бачорски и българската тенисистка Цвети Пиронкова също се включиха и помогнаха за закупуването на официални облекла за бъдещите студенти.


Рачо Кисьов сподели огромното си впечатление от таланта на децата и изключително трудното изкуство на скулптурата с камък, с която се занимават в училището в Кунино.


Зрелостниците се връщат в Кунино веднага след бала си, за да подготвят предстоящата изложба, отганизирана ежегодно от Министерството на културата - Национален младежки конкурс за изящни, приложни изкуства и дизайн.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни, солидни и