01/02
15.03.2017 15:33

СЕСА се настани в най-баровския апартамент у нас

Видян 1608 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Примата на Балканите СЕСА вече е у нас. Звездата, която ще зарадва многобройните родни фенове с два последователни концерта на 16 и 17 март в „Арена Армеец“, пристигна днес по обяд на Летище София. СЕСА кацна с частен самолет от Черна гора и дори вече успя да се настани в Президентския апартамент в най-луксозния хотел в центъра.


Сръбската певица стъпи на българска земя сияеща и във видимо добро настроение, придружавана от цял екип от професионалисти, които ще бъде неотлъчно до звездата по време на престоя й у нас. Очаква се днес по-късно вечерта с редовен полет на Сръбските авиолинии да пристигне и бендът на СЕСА, с който дивата ще излезе на сцената утре и вдругиден.  


Двата близо 3-часови концерта на 16 и 17 март ще започнат точно в 20:00 часа, като първи на сцената ще излязат горещите MINISTARKE. Чаровните дами от най-актуалната сръбска формация ще наелектризират залата до максимум преди грандиозната поява на иконата на Балканите.


Входовете на „Арена Армеец“ ще бъдат отворени от 18:00 ч. Всички, закупили билети за терена (правостоящи места), ще бъдат допускани в залата през вход ВО, за закупилите  пропуски за трибуни (седящи места) ще бъдат отворени входовете А1, В1 и С1. Билети за събитията ще могат да бъдат закупени и в деня на концерта от касите на „Арена Армеец“, както и от обектите в мрежата на Eventim в цялата страна.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

рак