01/02
07.03.2017 17:25

Sofia Fashion Street за първи път на седмицата на модата в София

Видян 1358 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Предстоящото издание на Sofia Fashion Week пролет-лято 2017 ще бъде още по-мащабно и ще протече в рамките на 5 дни от 20 до 24 март 2017. Традиционното топ модно събитие се организира за четвърти път на територията на зала EFE на Hotel Marinela и през този сезон ще предложи на посетителите много изненади.


Трикратната носителка на „Златна игла“ на Академията за мода – Евгения Живкова, ще открие първата вечер като специален гост на събитието. В предстоящия сезон на седмицата на модата в София световни байери ще се насладят на българските дизайнери в откриващата вечер на събитието. За първи път в рамките на седмицата на модата в София ще има две вечери – 21 и 22 март, посветени на световни марки и брандове с представителства в България. Четвъртата вечер на 23 март е Haute Couture – вечерта, в която ще се представи висша мода от топ дизайнери и висок клас марки от България и Европа. На финала на събитието – 24 март ще се проведе гала вечер ще с ексклузивни ревюта на световни гости и елитни чуждестранни и български марки. Тогава ще участват и DSQUARED2 за първи път в навечерието на откриването на представителството на марката.


По време на четвъртото издание на Sofia Fashion Week на подиума ще дефилират топ модели от Украйна, които са участвали на седмицата на модата в Москва. Родната седмица на модата се доближава все повече до световните седмици на модата в Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж, като тази година всички гости и партньори ще се насладят на първата модна улица – Sofia Fashion Street, която ще бъде разположена пред най-актуалната зала в столицата – EFE Hotel Marinela. Sofia Fashion Street ще работи от 11:00 до 17:00 часа с вход свободен, а бъдещите абитуренти ще могат да изберат своите тоалети директно от сцената или шоурума на модната улица. За други пък Sofia Fashion Street ще бъде любимото място през модната седмица, за работен обяд, кафе или вино с приятели, защото организаторите са се погрижили и за модерна ентъртеймънт зона.


В петте тематични вечери на Sofia Fashion Week пролет-лято 2017 организаторите от Hotel Marinela и българската модна телевизия Code Fashion TV  обещават събитие, което ще определи модния пазар в България – амбиция, вече доказана с изданията до момента. Sofia Fashion Week се организира два пъти в годината – през март и септември, за да представя модните и актуални решения за всички сезони. Събитието показва един изключително класен моден продукт, който няма аналог в България до момента. Радващо е, че всички издания до сега пожънаха изключителен успех.


Чрез проекта се положиха основите и на В2В активности между българските марки, които могат да бъдат видяни и оценени от световните модни експерти. На всички вечери от Sofia Fashion Week ще присъстват VIP личности от модния и бизнес елит на страната. Разбира се по традиция след всяка вечер за гости, партньори и модели ще има уникални модни партита на различни места в реновирания по последни стандарти Hotel Marinela – Sofia. Билети за събитието се предлагат в мрежата на „Ивентим“ или на консиерж в Hotel Marinela. На събитието няма да се допускат лица под 18 години.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

водолей