27.02.2017 11:01

Лунна светлина с Оскар след грандиозен гаф

Видян 1468 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Наградата Оскар за Най-добър филм отиде при Лунна светлина. Фей Дънауей и Уорън Бийти излязоха на сцената, за да връчат отличието. Кинолегендите обявиха за победител Ла ла ленд и целият екип на филма излезе на сцената. Но след малко се разбра, че е станало объркване и наградата е за Лунна светлина. Продуцентът на Ла ла ленд Джордан Хоровиц накрая лично обяви триумфа на конкурентите си. Лунна светлина грабна и наградата за адаптиран сценарий. По-късно от финансовата компания pWc се извиниха за големия гаф с погрешното име. Кейси Афлек - брат на Бен Афлек, спечели Оскар  за актьор в главна роля. Манчестър до морето грабна още наградата за Оригинален сценарий. Най-добра Актриса в поддържаща роля стана Вайола Дейвис с Прегради. Махершала Али просълзен взе приза актьор в поддържаща роля за Лунна светлина.


Призът за Чуждоезичен филм отиде при Търговският пътник на иранеца Асгар Фархади, който печели отличието за втори път. Възражение по съвест на Мел Гибсън спечели в категориите Монтаж и Звук. О. Джей: Произведено в Америка за историята на О. Джей Симпсън победи в категорията Документален филм. На сцената по време на церемонията излязоха Дженифър Анистън, дуото Бен Афлек и Мат Деймън, Хали Бери, Ейми Адамс, Мерил Стрийп и Хавиер Бардем.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог