21.02.2017 15:32

CHAOS GROUP разрастват екипа си в България

Видян 1205 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Компанията търси специалисти, които ще имат възможността да работят над технологиите, използвани при създаване на специалните ефекти на филми като Game Of Thrones и Iron Man.


София, 21 февруари 2017 г. – На специално събитие за българските медии Владимир Койлазов и Петър Митев от Chaos Group официално представиха наградата в категорията „Научни и инженерни технологии“ на американската Академия за филмови изкуства и наука, която те получиха на церемония в Бевърли Хилс на 11-ти февруари тази година.


Съоснователят на компанията Владимир Койлазов беше отличен през месец януари с най-престижната награда в киноиндустрията – награда на Академията за цялостен принос в категорията „Наука и високи технологии“ за „оригиналната концепция, дизайн и прилагане на технологията V-Ray“. Наградата се присъжда на новатори, чиито „изобретения допринасят значително за качеството на кино-продукциите.


„Тази награда е резултат от отдадеността и усилията, които екипът-създател на технологията V-Ray, е положил в последните 15 години“, сподели Койлазов, главен технически директор и съосновател на софтуерната компания Chaos Group. „Изключително съм благодарен на всички творци и студиа за прекрасните произведения, които създадоха през годините чрез технологията V-Ray. Освен това бих искал да поздравя и останалите носители на наградата за наука и технологии – техните усилия разширяват границите на визуалните ефекти в киното. С нетърпение очакваме още впечатляващи филми през следващите години.“


Chaos Group е световен лидер в технологиите, свързани с компютърна графика. Компанията помага на творци и дизайнери да създават реалистични изображения и анимации, подходящи за архитектурна визуализация, продуктов и индустриален дизайн, телевизия и игрални филми.


По време на официалното представяне на наградата изпълнителният директор и съосновател на Chaos Group Петър Митев обяви, че компанията ще търси нови специалисти за екипа си в България. “Тази награда съвсем не е най-високото постижение, към което се стремим. Не преставаме да се развиваме и да разкриваме нови хоризонти в индустрията за визуализация“, сподели Митев. „В момента екипът ни в България наброява над 200 души. Продължаваме да търсим нови специалисти от различни сфери – освен програмисти, към екипа прибавяме  продуктови мениджъри, 3D специалисти, специалисти по осигуряване на качеството, хора с мениджърски опит за управление на дивизии в компанията, специалисти по маркетинг и продажби и др. Гордеем се и с нашата стажантска програма, с която даваме шанс на млади таланти в програмирането и 3D визуализацията да се развият и останат при нас.“


Научно-изследователската и развойна дейност на Chaos Group в областта на облачния рендъринг, сканиране на материали и виртуална реалност оформя бъдещето на креативните подходи за разказване на истории и дигитален дизайн.  Chaos Group има офиси в София, Лос Анджелис, Балтимор, Сеул и Токио.


---


Повече за технологията V-Ray:


От архитектура и дизайн до визуални ефекти в киното и телевизията, най-използваната технологията за рендъринг в света е V-Ray. Технологията помага на творци и дизайнери да визуализират своите шедьоври вече над 15 години, разширявайки границите отвъд обикновените изображения, анимация и виртуална реалност. Технологията V-Ray е използвана в над 150 игрални филма от 2002 г. насам, включително хитови филми като „Доктор Стрейндж“ (Doctor Strange), „Дедпул“ (Deadpool), поредицата „Игра на тронове“ (Game of Thrones”) и много други.


Повече за Chaos Group


Софтуерната компания Chaos Group е световен лидер в технологиите, свързани с компютърна графика, които помагат на творци и дизайнери да създават реалистични изображения и анимации, подходящи за дизайн, телевизия и игрални филми. Компанията се специализира в областта на рендъринг на физически обекти и симулационен софтуер, който ежедневно бива използван от най-добрите дизайнерски студиа, архитектурни фирми, рекламни агенции и компании за визуални ефекти по цял свят. Chaos Group е основана през 1997 г. и има офиси в София, Лос Анджелис, Балтимор, Сеул и Токио.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

телец