11.01.2017 12:45

ДА! Бримекс: Сладко и тестено като едно време

Видян 3913 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Помните ли нещото, наричано милина, но не от експерименталната верига в края на соца, дело на Огнян Дойнов, а както го правеха нашите баби? И да го помните, и да не го помните, ще го опитате изпечено на място в Бримекс. Заведението на наситената с конкуренция ул. Нишава нарича себе си Сладкопекарна – нищо, че пече и солено, както вече разбрахте. По отношение на тортите, трябва да знаете, че са над 20 вида на витрината. Някои са тип домашни, което адмирираме, други са по-стандартни. И, понеже пишем „като едно време”, цените са точно такива. Най-скъпата торта е Линдт –у дарна доза шоколад, но не е 6-7 лв. като на повечето места, а само 3 и нещо парчето. Другите са доста по-евтини, което не пречи да са пресни и вкусни, за разлика от продукцията на претенциозните места, където поради цените си често застоява.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Тортите са средна работа! Обслужването изобщо НЕ струва! На ул, Костенски Водопад има една продавачка, възрастна,пълна и определено много невъзпитана! Същата се държи отблъскващо и непристойно с клиентите,а за професионално отношение и дума не може да става! Крещи като луда по клиенти в сладкарницата! Възмутителна работа! Прави много лошо впечатление! Шефовете явно са изпуснали черните овци от контрол! Жалко! Когато обслужването е ужасно, неминуемо бизнесът започва да куца! НЕ препоръчваме Бримекс!!! Тортите не са само торти!

  • 002 Амалия Първанова 30.06.2019 14:08

    Съгласна съм с гореизложения коментар! За едно цивилизовано общество, махленското поведение е абсолютно немислимо! Работниците са облика на бизнеса и щом не уважават клиентите, не уважават и шефовете си и бизнеса им! Чувала съм от приятелки, за грубото отношение на въпросната работничка. От това, което чух, бях ужасно възмутена! Това е един сериозен бизнес и при едни зрели и интелигентни управители, никога нямаше да има възмутени клиенти! Тази работничка е абсолютно излишна в този род бизнес, където работата с хора трябва да е на ниво. Своеволното, неуважително и непристойно поведение трябва да са ТАБУ! Такива хора са излишни в нашето общество! Вредят и пречат! Хубаво е , че на пазара има силна конкуренция!

  • 001 Г.Павлов 30.06.2019 14:08

    Мазни баници,сухи кроасани,костилки в орехите, средна работа за високи цени,ниско обслужване.грубо поведение.Не става.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Имате безброй много идеи

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Имате безброй много идеи, но точно вие сте твърде