02.12.2016 12:22

Снимат филма Може би утре на Мартин Илиев

Видян 1890 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Част от творческите екипи на някои от най-популярните сериали и филмови продукции у нас застават рамо до рамо, за да осъществят българския късометражния филм “Може би утре” с режисьор Мартин Илиев. Мартин завършва Филмова режисува в НАТФИЗ “Кр. Сарафов” през 2010 година. Последният му късометражен филм “Стерео Любов” спечели през 2014 година наградата за най-добър български късометражен филм на фестивала за късометражно кино “В Двореца”. Филмът бе селектиран на повече от 30 фестивала в цял свят.


През 2014 година Мартин е част от 8-то издание на Talents Sarajevo - програма за развитие и обучение на млади таланти, част от Международния филмов фестивал в Сараево. Мартин е селектиран с настоящия си проект за късометражен филм “Може би утре”. Проектът е подкрепен от НФЦ, Столичната община, Фонд Култура, както и с паричен грант от фестивала за късометражно кино “В Двореца”, който стартира своeто 14-то издание на 01 декември.


„Може би утре“ разказва историята на Сам, който живее в изолация от света. Не излизa и не комуникира с никого. Наблюдава света, скрит зад окуляра на далекоглед, докато един ден в сградата отсреща не се нанася момиче, което преобръща посоката му на живот. Нарича я Любов.


В ролите ще видим Симона Халачева, която завършва НАТФИЗ през 2012-а година, в класа на Стефан Данаилов. Част е от трупата на на Театър София. Марий Росен, влиза в ролята на Сам той е познат повече като режисьор, завършил е в класа на Стоян Камбарев, Юлия Огнянова и Галин Стоев.


Екип:


Мария Методиева – продуцент, Мартин Илиев - режисьор и сценарист, Георги Иванов – сценарист, Александър Станишев - оператор



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

риби