29.11.2016 14:49

Пускат извънредни билети за концерта на ЛЮБЭ

Видян 1344 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Огромен е интересът към предстоящия грандиозен концет на руските звезди ЛЮБЭ, който ще се проведе на 10 декември в столичната Арена Армеец. За впечатляващото събитие са останали ограничено количество билети и поради тази причина хитовата група реши да подари собствените си места на българските фенове. Допълнителните 500 билета са в продажба от днес в мрежата на Eventim на цени от 30 до 70 лева.


Легендарните музиканти споделят, че нямат търпение да се срещнат отново с родната публика и обещават да изпълнят всичките си най-големи хитове след по-малко от две седмици. Меломаните ще чуят както “Давай За”, “Комбат”, “Солдат” и “Там за туманами”, така и “Песня о звёздах”, “Позови Меня Тихо По Имени” и много други култови композиции. Именно, за да могат колкото се може повече фенове да видят любимците си на живо, ЛЮБЭ решиха да се откажат от местата, които по договор се пазят от организаторите за мениджмънта им.


Това ще бъде и последната възможност за закупуване на пас за едно от най-очакваните музикални събития у нас. Шоуто е на 10 декември в Арена Армеец, а билети могат да бъдат закупени на цени от 30 до 70 лв. в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК. Организатор на събитието е MOKO Solution. Актуална информация за концерта, можете да намерите и на страницата на официалното Facebook събитие - Любэ / The Best of / 10 December 2016 /Arena Armeec .



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог