27.10.2016 16:00

Патритиотичен Атлас сочи пътя към българските светини

Видян 3189 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Новата книга "Атлас. Чудотворни икони, свещени места и лековити води в България" събира в едно манастири, икони, реликви, природни феномени и исторически паметници, които са източник за надеждата за изцеление и за по-добър живот. Изящното томче на издателство "Милениум" вече е на пазара и ще ви помогне да се докоснете до известни светини като Рилския и Бачковския манастир, но и да опознаете и тайнствени, дори мистични обекти, за които не сте подозирали.



България е уникална с многобройните си енергийни места, лечебни избори и чудодейни реликви. Много от тях познаваме от деца, други станаха известни едва напоследък.  Край някои със сигурност сме минавали, без да подозираме какво богатство се крие там. С помощта на новия илюстрован "Атлас"  занапред няма да пропуснете да се докоснете до легендарните реликви и природни феномени на нашата родина.



Да отпиете от аязмо в двора на стар манастир, да доближите чело до вълшебна икона или да вдъхнете дълбоко от свещения въздух на пещера, в която са славели боговете си още древните траки, може да бъде незабравимо изживяване. То е вдъхновяващо не само за вярващите, но и за всеки българин, който гради своето самочувствие чрез съзнанието си за нашите одухотворени предтечи и за невероятната природа на страната ти.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

дева