21.10.2016 16:54

Щандът за книги на панаира във Франкфурт е избран от издателствата

Видян 1369 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Изложбената площ и стандартната обикновена конструкция за участието на България на най-големия в света панаир за книги Frankfurt Book Fair 2016, са избрани от издателствата чрез тяхната Асоциация „Българска Книга“. Разпространяваната информация от Манол Пейков, управител на компанията „Жанет 45“ не отговаря на истината. Асоциацията е предпочела по-евтина площ и конструкция с цел по-ниско самоучастие на бизнеса. По новия програмен период, фирмите трябва да самофинансират участието си на международни изложения и панаири от 15 до 25% от общите разходи.


През тази година нито е най-скъпия, нито най-големия щанд на Frankfurt Book Fair. Наети са 100 кв. м., на които са разположени 7 български компании. За сравнение миналата година бяха 120 кв м. и участваха 10 фирми. Сега участието е за 85 000 лв. с обикновена конструкция, а през 2015 г. за 180 000 лв. при дизайнерски щанд. Наемът и изграждането на конструкцията са извършени от панаира във Франкфурт.

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) съгласува с Асоциация „Българска Книга“ сроковете за кандидатстване за българското участие. С оглед да не бъде провалено представянето на страната, се определи период от 29 септември до 10 октомври 2016 г. Асоциацията се ангажира да запознае своите членове и компании в бранша. Отделно агенцията също разпространи информация до бизнеса.

Седем български компании участват на Frankfurt Book Fair 2016. България се представя от   “Алианс Принт” ЕООД, “Златно пате” ООД, “Издателска къща Анубис” ООД, “Издателска къща Хермес” ООД, “Изток- Запад ТМ” ЕООД, “Просвета – София” АД и “Фото Медия” ЕООД. Панаирът се провежда от 19 до 23 октомври 2016 г.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днес ще имате желание да общувате с повече хора

Днес ще имате желание да общувате с повече хора.