07.10.2016 14:00

Изложение СПОРТ и ЗДРАВЕ от 13 до 15 октомври в ЦУМ

Видян 2342 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Полезни, здравословни и качествени - така накратко могат да се определят продуктите на изложителите на Sofia Sport & Healthy Life. Организаторите от Виа Експо отправят покана към представителите на бизнеса, които търсят делови партньори и искат да обновят своя продуктов асортимент. Изявата е насочена и към крайните потребители, активно спортуващи и грижещи се за здравето си, и към хора, целящи да променят начина си на живот.


Качество от България


Производители ще покажат натурални етерични масла от диворастящи билки и розово масло за медицинска козметика и хранителни добавки. На колективния щанд на Българската асоциация Биопродукти и на Дружеството за защита на птиците ще бъдат предложени био и натурални храни, мляко, козметика, мед и др. Ценителите на виното ще опитат вино с био малини с неповторим вкус и аромат. Сред продуктовите експонати ще има свежи и трайни млечни изделия, лиофилизарни храни и закваски с гарантиран брой живи микроорганизми, хрупкави оризовки - диетичен заместител на хляба. Бирената мая набавя на човешкия организъм витамини, незаменими аминокиселини и минерали. Като новатор може да се определи български производител на органични продукти от микроводорасли за стимулиране на естествените процеси на организма и стволовите клетки.


 


Нови предложения от фирми вносители


Интерес ще предизвикат 100% натуралното рибено масло от Норвегия, капки от цветни есенции срещу емоционален дисбаланс, дехидратирани плодове и зеленчуци, съдържащи минерали и витамини. Посетителите ще се запознаят с биологично активни добавки към храната, Smart Food, козметични средства, пробиотици и хранителни гелове. Изложители ще популяризират биоинформационни препарати, създадени на принципите на древната китайска медицина, постиженията на фитотерапията и хомеопатията, както и аюрведични билкови продукти от Непал, Индия и Бутан.


Излез навън и влез във форма


Спортът и аутдор активностите у нас придобиват все по-голяма популярност. Вносители ще покажат спортна екипировка за фитнес, лека атлетика, бягане и за спортове в зала, ортопедични стоки, апарати за физиотерапия и рехабилитация. Любителите на природата и екстремните спортове ще могат да се запознаят с актуалните колекции от трекинг и ловни обувки, палатки, спални чували и раници, ветроустойчиви якета, ролери, скейтбордове, лонгборди, тротинетки, кънки за лед и др. Новост за българския пазар са иновативни машини за вибротерапия с троен ефект: фитнес, масаж и терапия.


Интерес ще предизвика карта за достъп до различни спортни дейности, която работодателите могат да предоставят на своите служители като допълнителна социална придобивка.


Положителен заряд на изложението ще даде съпътстващата програма:


- На Специална зона ще бъдат представени центрове за фитнес и йога занимания, здравни услуги, профилактика и възстановяване.


- Лекции на теми: храната - ключът към здраве, младост и дълголетие, здравословно готвене, движението е здраве, персонализираната медицина и мястото ѝ в грижата за здравето и спортната подготовка, как да доживеем до 120?, здраве по време на бременност и грижа за бебетата


- Демонстрации на йога, танци, йога в офиса, латино аеробика, пилатес, Bulgarian Bag Crossfit, тае бо, карате и др.


За кой е Sofia Sport & Healthy Life?


За участниците на ритейл пазара - търговци на едно и дребно, за ХОРЕКА канала, корпоративни клиенти, спортно-възстановителни центрове, центрове за красота, спортисти, инструктори, треньори, крайни потребители от всички възрасти, грижещи се за здравословния си статус, деца, бременни, хора със здравословни проблеми и др.


За повече информация: Виа Експо - www.viaexpo.com



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Алиса в страната на чудесата

Алиса в страната на чудесата се завръща

Колибри предлага на читателите ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

водолей