01/04
13.09.2016 15:29

Бляскаво начало на SOFIA FASHION WEEK AW 2016

Видян 1399 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С грандиозно откриване започна Sofia Fashion Week AW 2016, организирано от EFE Event Management, Hotel Marinela и агенция 359 Model & Talеnt. В първия ден от мащабния моден форум се изявиха световни марки и брандове с представителства в България и специални чуждестранни участници. Зала EFE на Hotel Marinela посрещна многобройните гости с изцяло нов атрактивен декор и стилен интериорен дизайн. На модния подиум бяха показани общо 11 колекции в това число дамска, мъжка, детска мода и аксесори. Гост-изпълнители на вечерта бяха Pavell & Venci Venc’ – носители на наградата за най-добрата група за 2015 на годишните музикални награди 359 Hip Hop Awards.



В самото начало Maserati Levante направиха официална премиера на първия джип на бранда, който елегантно ще присъства от двете страни на сцената по време на цялото модно събитие. Г-н Станислав Панчев, изпълнителен директор на „Ауто Италия“, представи впечатляващите характеристики на LEVANTE: 100% Maserati и 100% SUV с уникален ексклузивен италиански дизайн и ръчно изработени интериорни елементи от коприна, дърво и естествена кожа.



Модното шоу започна с атрактивно ревю на Bapa kids, в което беше показана уникална селекция от най-доброто от света на модата за деца от колекциите на: Bonpoint, Moncler, Little Marc Jacobs, Chloé, Bellero и др. Nina Naustdal показа couture and ready-to-wear колекция, в която роклите са богати на детайли като дамските и са предназначени да превърнат едно дете в принц или принцеса.
За първи път на сцената на Sofia Fashion Week бяха представени колекции на ESCADA и VERSACE. Колекцията на ESCADA е в цветна палитра от цвят слонова кост, синьо, тъмно пурпурно и винено червено, а модерното усещане идва още от кубистичните кройки, асиметричните подгъви на полите и роклите, както и от широките панталони. Младежката линия на VERSACE е със силно присъствие на камуфлажния десен в отговор на стрийт стайл тенденциите за сезона. Прецизна селекция от световни модни марки с най-актуалните визии за сезона показа и бутик   ALL U Re. Представените марки включваха: Alexander McQueen, Alexander Wang, Balmain, Chloe, Isabel Marant, Stella McCartney, Tom Ford и други.



Колекцията на Karen Millen представи красиво изработени дрехи с нотка игривост, женственост и увереност, украсени с волани, дантела, брокат, флорални мотиви, кадифе и изкуствена кожа. Новата колекция Lady Butterfly за сезон есен-зима 2016 на Patrizia Pepe присъства на модния подиум с много дантела, флорални принтове и елементи, взаимствани от бельото. Специалните предложения към господата бяха от модния бранд Carducci с артистичен директор Осман Узун, а колекцията с безупречен шев и игра на цветове съчетава контрасти между спортния и официалния стил.



На сцената на Sofia Fashion Week AW 2016 бяха показани и аксесоари от най-висока класа. Колекцията на Cesare Paciotti за есен-зима 2016/2017 е вдъхновена от космополитния Лондон и обединява стиловете casual, рок и класика. Словенският бижутериен бранд Zlatarna Celje представи бижута, изработени от бяло, жълто и розово злато, както и от сребро, в съчетание със скъпоценни и полускъпоценни камъни, естествени и култивирани перли и „Сваровски“ кристали. На финала верига оптични центрове Opticlasa показаха оригинални модели очила на световни топ марки с атрактивен пърформънс с участието на Николета Лозанова, която на сцената беше в клетка заедно с котка.



Сред известните лица, които уважиха официалното откриване на Sofia Fashion Week 2016 в зала EFE на Hotel Marinela бяха: Мария Бонева, Жана Жекова, проф. Любомир Стойков, Александра Стайкова и Стайко Стайков, Тодор Батков младши, Теди Гергова, параолимпиеца Михаил Христов, Наталия Гуркова, Ирина Папазова, Вили Боршукова, Марина Кискинова,Анджи, Юлияна Дончева, Цвети Разложка, бизнес дамите – Мая Цакова, Биляна Тончева и Аглика Павлова, както и главни редактори на водещи модни и бизнес издания, и много модни блогъри.



Лица на Sofia Fashion Week AW 2016 са Куини-Алис Николова и Богомил Христов. Сред известните лица на модния подиум бяха: Юлия Юревич, Диана Иванчева, Мила Христова, Роси Иванова, Радост Тодорова,  Жана Янева, Велина Узунова.
Водещи на вечерта бяха Атанас Михайлов и Бояна Генова. Режисьор на събитието е Силвестър Лолов, хореограф е Камелия Аврамова и арт-директор –  Антон Узунов. Официалното афтър парти за откриването на Sofia Fashion Week AW 2016 се състоя в градината на Hotel Marinela Sofia. Модният форум продължава с втората вечер, която ще представи дизайнери и модни къщи и марки само от България.

Снимки:
1.    Водещите на вечерта Атанас Михайлов и Бояна Генова
2.    Станислав Панчев, изпълнителен директор на „Ауто Италия“ заедно с водещите.
3.    – 4. Модели на Bapa kids
5.    – 6. Мидели на бутик ALL U Re
7.    – 8. Модели от couture and ready-to-wear детска колекция на Nina Naustdal
9.    – 10. Модели на Cesare Paciotti
11.    – 12. Модели на ESCADA
13.    – 14. Pavell & Venci Venc’
15.    – 17.  Модели на VERSACE
18.    – 19. Модели на Carducci
20.    – 21. Бижута на Zlatarna Celje
22.    – 23. Колекция Lady Butterfly на Patrizia Pepe
24.    – 25. Модели на Karen Millen
26.    – 27. Атрактивен пърформънс на верига оптични центрове Opticlasa с участието на Николета Лозанова.
28.    Бекстейдж на Sofia Fashion Week AW 2016

Фото: © Иван Йорданов



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

близнаци