Свързани новини

29.08.2016 14:15

Септември ще бъде труден за всички, но има и късметлии

Видян 3059 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Кой каквото прави, на себе си го прави”. Знаете тази поговорка, която гениалният български народ е създал сякаш за идващия тревожен, нервен и напрегнат септември. Той ще бъде месец Деветка в годината Деветка. Преди да обясним подробно точно какво ще рече това за всеки от нас, да кажем, че всяко от личните ни числа, събрани с 9, дава себе си. Тоест, съдбовен месец!

Девет е числото в нумерологията, натоварено с най-много напрежение. То е краят на цикъла – независимо дали 9-годишен или 9-месечен. Мотото му е: „Сътресения”. Принципно става въпрос главно за емоционални дисбаланси – колко драматично звучи при 2 затъмнения – слънчево на първи и лунно на 16-и септември, които допълнително усилват психическите неравновесия дори на най-сдържаните хора.



В материален план е важно да не се поставят никакви начала, да не се подписват договори, да не се очакват пробиви. Още повече, когато месецът 9 съвпада в 22 от дните си с ретроградния Меркурий.
Най-тежко ще бъде на онези, които без друго са родени под знака на числото 9. Такива са хората, появили се на бял свят на дати като 9 септември, 22 май или 8 януари. Както разбирате, това означава, че сборът на деня и месеца в рождената им дата дава 9, сведен до едночислен  (9 септември е 9+9=18=1+8=9, 22 май е 2+2+5=9, 8 януари е 8+1=9).

Знаем  си от соца, роден на 9 септември 1944, което са не една, а цели две деветки



Мъка! Това, което ще им дава надежда е, че мракът ражда светлина, а още от октомври ще започнат да чувстват вибрации на Единицата, която ще бележи идната им година, поставяща началото на нов житейски период.
Друго число, което може да очаква големи допълнителни трудно е 4. Четворката е с девиз: „Залудо работи, залудо не стой”. Работа, работа, пак работа, което не значи пари, пари и пак пари – такъв месец и такава година имате. Не се отчайвайте, ако ви се струва, че поставяте основи, строите, а сякаш го правите, за да си удряте главата в стената. Догодина бизнесът потръгва, което започвате да усещате още от октомври.
Трудности могат да очакват още две числа. Едното е Двойката – примерно родените на Нова година – 1 януари. Тези родени дипломати най-вероятно ще трябва да се разделят с нещо. Нека да знаят, че колкото и неприятно да им е от скъсването – все едно дали в делови или в емоционален план, то е за добро. Важното за тях е в тази напрегната откъм небе и числа обстановка да запазят своя баланс.
Другото трудно число през ноември и през цяалта година е Седмицата. Ако ви се струва, че обстоятелствата ви затискат, че работите не вървят, че светът около вас не е същият, изобщо не се поддавайте на негативни настроения. „Нищо не е такова, каквото изглежда” е мотото на Седмиците. Това е числото на съдбата, а тя поставя на изпитание любимците си, за да ги възнагради.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!