Свързани новини

29.08.2016 13:30

Нормалните полудяват, а лудите изтрещяват от 1 септември

Видян 3540 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В самото начало на ретроградния Меркурий , който ще ни управлява накриво от 29 август – днес, слънцето ще се скрие, за да направи напрежението още по-голямо. Това ще стане точно в първия ден на септември, който се очертава месец на сътресения, проблеми и несигурност за всеки от нас и за всички ни заедно.


Пръстеновидното слънчево затъмнение на 1 септември, което ще започне малко след 9 сутринта и ще продължи до ранния следобед ще бъде красиво, но опасно. Онези, които ще могат да го наблюдават най-добре от Западна Европа по нейното Атлантическо крайбрежие и от Северна Африка, ще се радват на причудлива гледка – за повече от 6 часа от слънцето ще се вижда само пръстен от лъчи. А пред него ще застане пълната луна като черно петно.


В древността се е смятало, че подобно разположение на небесните тела, е знак за идваща опасност, за социални или природни катаклизми. С развитието на науката страховете са понамалели, но астролозите наблюдават затъмненията и регистрират повишена концентрация на негативни събития в дните преди тях – обикновено около 7 и в седмицата, последваща астрономическото събитие.


Повечето звездобройци тълкуват, че затъмненията носят значими, даже съдбоносни събития с дълготраен ефект, както в личния живот на всеки, така и в обществения живот на цели нации. Какво е възможно да се случи?


Заливаща вълна от емигранти или конфликт Русия - Украйна


са нещата, които могат да бъдат очаквани, предвид напрегнатата международна обстановка. Със сигурност първото от тях може да доведе до големи проблеми за България, в случай, че Турция не получи обещания по-рано безвизов режим срещу задържането на „бежанците” от цял свят в своите граници. Европейският съюз обаче даде заден ход по темата и в резултат Ердоган заплаши с отпускане на „шлюза” на емигрантската вълна. Като първа гранична държава, България няма как да задържи стотиците хиляди нашественици, идващи на Стария континент без никакво образование, само за да използват социалните придобивки на Европа. Сърбия вече не ги пуска да я „преджапват” на път от нас за Запада, Унгария, за разлика от нас, сложи ограда, която не може да се мине, същото стори и Австрия. Така България е сериозно заплашена да потъне под потопа от емигранти.Апропо,



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци