05.08.2016 15:22

Гари Дърден се влюби в Маринела докато снима за новия филм на Ники Илиев

Видян 2406 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Aко не се сещате кой е Гари Дърден, припомнете си красивия тъмнокож от „Местопрестъплението“ с неустоимите зелени очи. От понеделник той е потънал в зеления разкош на японската градина в хотел „Маринела“, където обсъждат с актьора и режисьор Ники Илиев започващите снимки по новия му проект, пише In Life.


Една странна история за глухонямо момиче и бивши боксьори, в която ще му партнират Орлин Павлов и съпругата на Ники – Саня Борисова.  Роли във филма ще имат Башар Рахал, Диана Любенова и Христо Гърбов, а градовете, където ще са снима са Банско, София и Ню Йорк. Заглавието на лентата необичайно   -  “Нокаут/ Всичко, което тя написа” и идва от английския идиом All She Wrote. Tова е израз от времето на Втората световна война. Сражаващите се в Европа американски войници ,  често са получавали писма от своите приятелки, в които се казва, че вече не могат да ги чакат. И я е имало традицията някой да чете на глас писмото си на другите войници, а накрая завършвал с “Това е всичко, което тя написа”. Т.е. нарицателно за “това е краят”. Днес боксовите коментатори  използват израза в мачовете вместо думата нокаут”, така Илиев  обяснява откъде идва името на новия му филм.


Сюжетът е повече от интригуващ:  Бивш световен шампион по бойни изкуства, който вече е приключил със спортната си кариера и е загубил много пари по съдебни дела. Той решава да изкарва прехраната си, като пее и свири на китара в клубове в Ню Йорк. Там го открива мъж, който превежда текстовете на песните му на жестомимична реча,  заради сестра си, която от малка отказва да говори.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

лъв

Професионалните ангажименти днес ще ви донесат удовлетворение и признание


Професионалните ангажименти днес ще ви донесат