19.07.2016 15:24

Кралят на яхтинга пристига в Созопол

Видян 2250 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Два извънбордови двигателя Mercury , всеки от които 300 к.с, дванадесет метров корпус, широк близо четири метра, просторна палуба с тераса, подходяща за най-веселата и безгрижна компания. Оборудвана е с кабина, в която има кухненско обзавеждане и самостоятелно помещение с баня и тоалетна. Красавицата Capelli T 40 се появи през лятото на тази  година, а дни преди официалната си премиера в Кан тази есен, най-новият модел на лидера в бранша Cantieri Capelli ще бъде представен пред българска публика на 23-ти юли, Яхт клуб Созопол. 


Специално за официалната предпремиера на ексклузивния модел в България пристига собственикът на компанията сеньор Умберто Капели.


„Вълнувам се да бъда гост в България. Това ще е първото ми посещение в страната, известна с красивите си плажове. Нямам търпение да се срещна с любителите на яхтинга, както и да им представя един модел, върху който работихме с толкова страст и любов. Ние винаги залагаме на високото качество, затова избрахме Яхт клуб Созопол за представянето на Capelli T40 . Той е създаден за хората, които ценят красивия живот и са способни да се наслаждават на времето, споделено с приятели.” – заяви сеньор Капелли, дни преди пристигането си в България. Едноименната компания е основана през 1974-та година от Давиде Капелли, като производител на рибарски лодки. Благодарение на изключителния му бизнес нюх, иноваторът насочва вниманието си към разработването на лодки с корпус, изграден от фибро стъкло.


  По-късно към него се присъединява и неговият син Умберто. Непобедимият тандем достига завиден пазарен дял още през 1992 година, когато поставят началото на производството на надуваеми лодки с кил от фибростъкло. В момента корабостроителницата произвежда 16 модела стъклопластови лодки и 29 надуваеми. Възходът на  Cantieri Capelli се дължи на качеството на произвежданите от компанията изящни лодки и модерната организация на бизнеса. В България, чрез ексклузивният си представител Yacht club Sozopol, младият Капелли ще даде възможност на ценителите на яхтинга да се насладят на емоцията от незибравимото преживяване на борда на три от моделите Capelli T 800, Capelli T 8 5 0, Capelli T 1000. Кулминацията на събитието ще бъде представянето и удоволствието от управлението на най-новия модел Capelli T 40.  Любезен домакин на коктейла, който сеньор Капелли ще даде в чест на предпремиерата на Capelli T40 , ще бъде перлата в короната на Южното Черноморие Sound Café в Созопол . В компанията на изисканите вина Better Half, селектирани от г-н Николай Далаков и кулинарните изкушения на шеф  Енио Бусет–GOLDEN НЕРО, гостите ще се пренесат в атмосферата на Лазурния бряг.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Денят изисква пълната ви концентрация върху кариерата

Денят изисква пълната ви концентрация върху кариерата