19.07.2016 10:12

AGRESSIA облича българските участници в летните олимпийски игри 2016’ Рио де Жанейро

Видян 1743 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

     Българските спортисти ще представят страната ни в 14 състезателни дисциплини, в тазгодишната лятна олимпиада, която ще се проведе в столицата на Бразилия, Рио де Жанейро от 5 до 25 август тази година.


   Делегатите ни ще са облечени в спортно-елегантна визия, създадена специално от екипа на модна къща  AGRESSIA в актуални за сезона цветове и материи, изцяло съобразени с естеството и мястото на събитието. Тази колекция съчетава спортния дух на Олимпиадата, както и очарователния колорит на страната домакин. Българските участници ще бъдат облечени с олекотени сака, панталони и рокли от иновативни и висококачествени тъкани на италианската фирма Marzotto Tessuti, които са изключително удобни и същевременно стилни и елегантни.


   Специално за Лентните олимпийски игри 2016‘ в Рио де Жанейро, екипът на модна къща AGRESSIA създаде една спортно - елегантна визия, включваща:Сако- Сакото е безхастарно, олекотено, в червен Sanginova цвят, изцяло съобразено със спортния дух и място на събитието. Изработено е от плата на италианската фирма Marzotto Tessuti Group – от висококачествен 130‘S Natural-Stretch, който със своите спецификации допринася за комфорта на дрехата. Кройката е в полувтален силует, с едноредно закопчаване и остър ревер. Копчетата са от синтетично - еко брашно в син цвят, като препратка към цвета на панталона.  Като допълнение към сакото е добавена и джобна кърпичка (пошет). Панталон- Панталонът е в прав силует, със спортни детайли и дребни препратки към останалата част на костюма. Изработен от висококачествения и иновативен плат на Marzotto Tessuti Group – Havana (53% WV, 47% CO). Десенът е дискретен пепит в светло синьо и бяло, който дава обща визия за структуриран дюс. Рокля-Роклята е с втален силует, съобразен с удобството, но и подчертаващ женствеността на бъдещите шампиони. Дължината е средна (среда бедро). Добавени са семпли, но закачливи цветни детайли.  Визията е изцяло издържана в духа на събитието. Изработена е от висококачествения и иновативен плат на Marzotto Tessuti Group – Havana (53% WV, 47% CO). Десенът е дискретен пепит в светло синьо и бяло, който дава обща визия за структуриран дюс. Мъжка блуза - шпиц-Изработена от трикотаж със състав 95% памук и 5% еластан. Материята е висококачествена и лесна за поддръжка. Решени в бял цвят, те контрастират с останалите елементи на костюма, и същевременно обединяват цялостната визия. Шапка – тип бомбе-Шапката е завършващият елемент към цялостната визия на предложения от нас сет. Стилен и удобен, той е изработен от 100% полиестер с памучна подплата. Цветът е natural, с декоративна лента в цвят navy. Екипът на модна къща „Агресия” пожелава на нашите спортисти много успехи и рекордни постижения!







Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп

овен

Имате безброй много идеи

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Имате безброй много идеи, но точно вие сте твърде