30.06.2016 15:07

Най-успешната йога в България с практически курс

Видян 1732 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Една от най-младите и успешни йога преподаватели в България  - Кристина Христова ще проведе практическо занимание в София, на което могат да присъстват всички любители на йога учението. Криси е сертифициран йога инструктор към БФЙ и НСА.


    Занимава се с различни терапии, които целят единство и хармония на тяло, ум и дух на човека. Тя преподава Виняса, Хатха, Ин йога, занимава се също и с Кристалотерапия, Тайландски масаж, Ангелска терапия и напътствия с ангелски карти. Уменията й не свършват до тук, защото Кристина е също Рейки учител и Грандмастер – 9 ниво в автентичната двуканална система на Микао Усуи. Сертифицирана е също и в Регресивна терапия при Петър Петров – София. 30-годишната инструкторка е с голям опит, който постоянно обогатява, посещавайки разнообразни курсове и семинари в България и чужбина. Криси разбива твърденията на песимистите, че вътрешната и външната красота са несъвместими в едно човешко същество. Очарователната красавица казва за себе си, че никога външния й вид не я е отклонявал от пътя й на духовно усъвършестване. Споделя също, че от малка се чувства различна и винаги е усещала проблемите на хората на енергийно ниво и затова се е опитвала да им помогне. По-късно осъзнава, че йога е начина да се обогати и изрази необикновенното си „аз“. „В живота всичко е енергия, живеем в материален свят, но всъщност всички ние сме енергийни и духовни същества. За всеки човек пътят е един, но с различни разклонения по него и затова аз съчетавам най-разнообразни техники в живота и практиките си, като всички водят до там, където всички се опитваме да стигнем – до най-съкровеното, а то се намира вътре в нас, до истината за себе си, за света, за това кои сме ние и защо сме тук“ – коментира Криси философията си за живота.



   Желаещите могат да посетят нейната практика на 09.07.2016 – събота от 18ч. на ул.“Ворино „№2 в кв. „Красно село“ в залата на „Феникс Спорт“, където Криси води курсове при посещенията си в столицата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

рак