Котлет на ул. Нишава има оригинална концепция. Сред минималистичния дизайн, който е доста приятен, са комбинирани няколко неща. От една страна, както личи и по зоната за шоукукинг и красивата топла витрина, а също по елегантната маса с няколко стола, от заведението може да се вземе за вкъщи или да се хапне на място храна. Ние станахме почитатели на специалитета – дърпано свинско, толкова крехко и „на конци”, на пилешкия кебап и на другите кулинарни творения. От друга страна, това е и стилен месарски магазин – не е оксиморон, където предлагат говежди Ай Раунд, Херефорд, Блек Ангъс – бон филе и рибай, Томахоук стек и Ангъс бургер от Австралия, а също всякакви други меса и колбаси от висока класа. От трета страна, е и бутик за подправки. Можете да избирате например между червена, синя, различни видове хималайска сол и такава с трюфели. Или пък между сортовете испански зехтин и балсамико, от пастета иберико или различните салати. София имаше нужда от такова място и си го получи. Не на последно място, впечатляващи са и чудесното обслужване, и брандираните хартиени пликове.
19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.
Толерира се използването на кирилица.
Няма коментари към тази новина !
бТВ Синема 28 април 21:00ч.
Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу
Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.
- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…
- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.
- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!