22.01.2009 09:44

Преобразете дома си изгодно

Видян 3420 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Освен себе си, трябва да обличаме добре и своя дом. Както в бутиците за тоалети, така и в хитовите магазини за интериор като Лабиринт (до тунела за Люлин на метростанция Западен парк), текат изгодни намаления. За всички се открива чудесен шанс вместо да влагат хиляди в нови мебели, да направят хитро преобразяване почти без пари.
Този сезон хит е покриването на легла и дивани с екокожи, които са досущ като визон. Това придава на дома тузарски имидж като в шале в Швейцарските Алпи с инвестиция само от 98,99 лв. С такива вече са се обзавели повечето известни личности у нас.
Можете да придадете още стил като подмените завесите – това излиза от 6 до 100 лева на метър. Те се съчетават по десен с тапети, дамаските на меката мебел или с текстила на спалното бельо.
Хитът на сезона за хората с вкус към стила са аксесоарите за пердета. Само добавяте специален гердан за завеси, който струва някакви си 6,99 лева и ефектът е изумителен. Продават се също и други елегантни детайли – щипки, мъниста, въженца.
Алтернативата са съвременните щори, които също могат да придадат на домашната декорация нещо повече.
Много търсени са и възглавничките от полиестер, които са капитонирани на флорални мотиви например. Докато на други места ги продават за 40 лева, в Лабиринт в момента те струват едва 24, 99 лева.
Спалните комплекти Гала от естествен памук са друго изкушение. Стилните завивки са от висококачествен естествен памук, което е изключително важно за здравето и добрия сън. Струват 62,99 лв. в Лабиринт, което е невероятно изгодна оферта – доста по-некачествено спално бельо в супермаркетите излиза повече.
При одеялата също има мода. В момента най-много се котират ултралеките Мика, които са едновременно меки и немачкаеми. Те топлят толкова, че човек може да се сгрее с тях и без парно. Струват само 12, 99 лв. Олекотените силиконови завивки също са много търсени.
След като направите скромна инвестиция в новия имидж на дома като напазарувате интериорни хитове от Лабиринт, нищо няма да е в сила да ви попречи да се почерпите по хубавия повод в уютния клуб Флауърс на върха на престижния търговски комплекс.
Очаквайте утре специалния талон за отстъпка, предоставян само на читателите на 19’, който ще важи цели 5 дни.


Повече на www.labirint.bg



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

дева

Труден ден за любовните връзки днес

Труден ден за любовните връзки днес, труден ден и за