18.12.2015 10:28

Докосни дъгата дари една незабравима празнична вечер

Видян 2806 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Над 30 деца с диабет тип 1 и техните родители прекараха една незабравима коледна вечер, организирана от асоциация „Докосни дъгата“ в новооткрития ресторант Green Line в София. Заведението,  собственост на популярния експерт по хранене Петя Раева, която е председател на асоциацията, се превърна в приказно празнично място и трибуна на изява на малчуганите, които пяха песнички, рецитираха стихотворения, написани от поетесата с диабет тип 1 Райна Недялкова и получиха страхотни подаръци.


Подаръците, предоставени от „Докосни дъгата“ бяха връчени на всяко едно дете лично от Дядо Коледа, Петя Раева, която влезе в ролята на Снежанка, баронеса Денислава Ангелова и звездния репортер на „Господари на ефира“ Влади Василев. Прекрасните играчки, книжки, коледни украшения и балони украсиха детските личица с широки усмивки и искрено трогнаха родителите им. Подаръците бяха опаковани в задружна атмосфера от приятели и членове на асоциацията, сред които Елена Дикова и Калина Крумова.Тържеството бе напълно безплатно за децата, които освен всичко бяха зарадвани и с внимателно изготвено от Петя Раева здравословно меню, подходящо за диабетици, включващо пълнозърнести пици, различни сандвичи, брускети и изкусителните десерти със стевия от специалното, диетично меню на ресторанта.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

везни