14.09.2015 16:07

Най-големият конгресен център отвори врати в София

Видян 7179 пъти | Коментари 0
Гласували 10 рейтинг: 3.6000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-големият конгресен център у нас започна да работи в хотел Маринела в София. Създаването му е свързано с развитието на конгресния туризъм, който ще бъде водещ в развитието на най-големия петзвезден хотел у нас,разказа заместник-генералният мениджър на хотела Иван Ангелов на представянето на EFE Hotel Marinela.  Комплексът е изграден на територията на бившите тенискортове, които бяха изоставени. Разположен е на площ от близо 3000 кв. м. като само залата заема 1100 кв. м. Дълга е
28 метра и висока над 7 метра. Високотехнологична конструкция за минути я разделя  на две отделни зали. В зависимост от различния начин на подреждане, EFE Hotel Marinela може да посрещне от 500 до 1800 гости.


Тя може да се превърне в театър, конферентна зала, банкетна зала с дансинг или дори концертна зала, разказа Гергана Дрехарова – мениджър гости на хотел Маринела. Програмата на новия конгресен център вече е заявена за месеци напред. След изложението на българските общини,  EFE Hotel Marinela ще бъде домакин на Софийската седмица на модата, после и на международен арт форум, а след това пристига и едно от най-големите международни събития на световната асоциация на барманите. 3800 души пък вече са заявили желание да посрещнат новата 2016 година в хотелския комплекс.


Сред другите новости, които вече се предлагат на петзвездните гости на хотел „Маринела“ е новооткритата зала „Силует“ и модерният exclusive lounge към нея, които отвориха врати на 19 етаж на хотела. Отличават се с изискан дизайн, мултифункционалност и не на последно място с уникалната панорамна гледка към София и Витоша, която разкриват. Само един етаж по-надолу е напълно обновеният президентски апартамент, както и новообзаведените вицепрезидентски апартаменти, които дават възможност на повече високопоставени гости да бъдат настанени едновременно, без някой да бъде подценен. Петзвездният  стандарт се налага и в новото лоби, което трябва да създаде удобство на гостите, чиито брой е нараснал с около 30% и се очаква тенденцията да се запази. Дизайнът му е изцяло съобразен със световните модни тенденции на 5-звездните хотели по света, обясни Гергана Дрефарова.







Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

телец