04.09.2015 11:48

Посрещнаха двумилионния пътник на Летище Бургас

Видян 1078 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Карълайн Игън от английското графство Ланкашир е двумилионният пътник на Летище Бургас, съобщава topnovini.bg. Жителката на мъгливия Албион пристигна с полет от Манчестър около 10,30 часа вчера в компанията на нейна приятелка и дъщеря си. Щастливката беше посрещната с букет цветя от Улрих Хеппе, новият главен изпълнителен директор на фирмата, концесионер на бургаското летище, шефа на аеропорта Георги Чипилски, кмета на Бургас Димитър Николов и областния управител Вълчо Чолаков. Хеппе й подари куфар, на който е изписано, че е за пътник 2 000 000 и дата 3 септември.


Пред медиите щастливата Карълайн каза, че работи като служител в обществен център. Тя пристига за първи път в България, като е избрала двуседмична почивка в Слънчев бряг. Първото й впечатление е, че хората са много любезни и очаква да си изкара брилянтно у нас.


Двумилионната пътничка беше почерпена с хляб и сол по стара българска традиция, а после разряза голяма торта, на която беше изобразен новият терминал на бургаския аеропорт.


Но това не бяха всички изненади, приготвени за късметлийката. Отвън я очакваше голяма лимузина с цвят сив металик. С нея Карълайн, дъщеря й и приятелката й ще бъдат откарани до хотела, в който ще отседнат в Слънчев бряг.    



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

близнаци