18.08.2015 14:08

Музика за нестандартни танци за първи път в НДК

Видян 1696 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-младата формация на Brazz Association - Брас асоциация КОМБО ще зарадва почитателите на джаза и нестандартните танци с концерта "Музика за нестандартни танци" на Брас асоциация КОМБО & приятели на 25 септември (петък) от 19:30 ч. в зала 3 на Националния дворец на културата (НДК).Това съобщиха от Агенция КРОСС.


Брас Асоциация КОМБО е последната рожба на енергията и любопитството на тромпетиста Михаил Йосифов и тромбониста Велислав Стоянов. През есента на миналата година творческият дует, който в последните години често може да бъде посочен като "виновникът" зад множество брас и джаз проекти, събра още петима изключителни джаз музиканти, с които, всеки петък, в продължение на осем месеца, радваше публиката на клуб Studio 5. Резултатът е ясен - прилично количество безсънни петъци, още по-голямо количество щастливи лица, немирни ръце и крака, внушително количество изсвирени ноти и все по - богат репертоар. Това може да направи само един изключително добре сработен музикален отбор, в който всяка нота е на мястото си, а професионализмът и забавлението никога не се разделят.


На концерта в НДК премиерно пред широка публика ще бъде представена и първата авторска песен на формацията "Искам да танцувам с теб" по музика на Михаил Йосифов и текст на Велислав Стоянов.


За първата си среща с публиката на голяма сцена, формацията е подготвила богата програма от други авторски композиции, както и песни от различни жанрове, облечени в нестандартни брас аранжименти.


Брас Асоциация КОМБО е в състав: Михаил Йосифов (тромпет, вокал); Велислав Стоянов (тромбон, вокал); Тодор Бакърджиев (тромпет, вокал); Милен Кукошаров (пиано); Димитър Карамфилов (бас); Георги Марков (барабани) и Атанас Попов (перкусии). А специално участие в музикалното приключение ще вземат: Венелин Георгиев (саксофон); Димитър Льолев (саксофон); Георги Стойков (тромпет) и Владислав Мичев (тромбон).


Билетите са вече в продажба - на касите на Билетен център - НДК, както и в мрежите на ticketportal.bg и ticketplus.bg, а за най-малките почитатели на джаза до 10-годишна възраст входът е безплатен.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

телец