04.01.2009 17:16

Буря в Рая или проклятието на черната перла

Видян 5033 пъти | Коментари 0
Гласували 6 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
Историята в сериала започва през 1519 г. в Латинска Америка, когато заклинателят Азак от индианското племе Маи открива, че единствената му дъщеря Иксми е отдала любовта си на чужденец. Тя за съжаление е трябвало да бъде принесена в жертва на боговете. В замяна на нейната смърт е обещано безценно съкровище – огромна черна перла. През 1987 г. двама мореплаватели изследват коралов риф в близост до малкия остров Коз умел, до полуостров Юкатан. Те попадат на черната перла. Тя е лежала на дъното на океана повече от пет века. Когато те докосват перлата, освобождава нейното проклятие. Внезапно един от откривателите Елисео е обзет от непосилна скръб, която го кара да убие своя партньор, като оставя жена му Анали и невръстната му дъщеря Аймар в крайна бедност. Елисео се завръща  в родния си град Веракруз заедно с намереното съкровище. Но проклятието на черната перла продължава да действа. Той открива, че съпругата му Мария Тереза е избягала от дома им, изоставяйки тримата си сина – Давид, Никола и Леонардо. Междувременно дъщерята на убития от Елисео Хернан е пораснала и се е превърнала   в ослепителна красавица. Когато се среща с Никола, между двамата пламва любов от пръв поглед. Тяхното щастие няма да остане недосегаемо. В семейство Браво се намесва още една красива, но коварна жена – Маура Дуран, която ще се опита да съблазни тримата братя и да ги настрои един срещу друг. Планът й успява.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.