21.05.2015 07:05

Кончита: Не ми пука дали ме харесват

Видян 880 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Как се променихте за годината от спечелването на Евровизия?


Много по-наясно съм със света и със себе си, много по-концентриран човек станах. Даде ми се златен шанс и гледам да направя всичко, за да не пропусна и миг, тъй като в събота Евровизия ще има нов победител. Много работя, обичам това, което правя, но напоследък си позволявам и почивни дни.


Преди седмици издадохте автобиографията си Аз – Кончита и мнозина Ви критикуваха, защо?


Да, казват, че за 26 години живот човек нямал кой знае какво за разказване. Е, аз не мисля така. Имам своята история и тя е интересна история. Хич не ме интересува дали ще се хареса на някого или не. Имат право, че биография е малко претенциозна дума, че е рано за мемоари на 26 по принцип, но в моя конкретен случай е различно. Феновете ще се зарадват на доста анекдотични случки и ситуации, които разкривам и за които знаят само най-близките ми хора. Това е разказ как човек не трябва да спира. Шестото място на национално шоу за таланти по телевизията не ме спря да се преобразя и да спечеля най-големия конкурс в Европа и не само в Европа.


Неотдавна издадохте и втори албум за година след дебютния покрай шумотевицата с Вашата победа – това ново измерение на Кончита Вурст ли е?


Не е ново измерение, но онези, които ме познават само с песента от Евровизия – Изгрей като Феникс, ще намерят изненадващи страни или поне различни. Много ми е трудно да комбинирам на едно място всичко, което обичам – така е с песните, с дрехите, с другите неща. Не е лесно, но както се казва новото ми хитово парче: Не могат да ни спрат.


Бяхте голямата звезда на Бала на живота през уикенда, независимо от присъствието на Шон Пен и Чарлийз Терон, на Дана Интернешънъл и кого ли още не. Само поредно участие ли беше за Вас?


Това беше една от най-хубавите ми вечери през последната година. Разбира се, най-важно от всичко е чрез хора като мен да бъде привлечено вниманието на всички към борбата срещу СПИН, на чието финансиране е посветено събитието. Не е лесно човек да уважава другите, както себе си, но трябва да се учим взаимно на това – ето такова е посланието на моето участие в Бала на живота и по принцип в живота. Не бива само лошите неща да ни карат да обръщаме внимание на хората до нас.


Предизвикахте скандал с появата си на плаката като реплика на прочута картина на Климт. Как се почувства Жената с брадата като Дамата в златно?


Дори не си представях, като знам какво нещо е Балът на живота, че един ден мога да бъда на неговия плакат. Беше фантастично преживяване лично Жан Пол Готие да ме облече в тази златна рокля от снимката. Много е възбуждащо това влизане в нова роля, което налага всяка фотосесия. Много ми хареса!


Няма ли да похвалите и откривателката на Клаудия Шифър и още куп супермодели  - Елен фон Унверт, която Ви засне?

 

Обичам Елен! Това беше невероятна среща. Фантастична жена е и е майстор в своя занаят. Рядко човек се смее толкова много, колкото в нейната компания. Тя просто знае как да извади най-красивото от всеки, който позира пред камерата й.


А с Готие вече бяхте работили на ревюто му в Париж, където бяхте звезда, както и при Лагерфелд?


С Жан Пол наистина се знаем от известно време, но всеки път е чудесно да работим отново заедно. Той е една от най-талантливите и от най-влиятелните знаменитости, които познавам. Обича това, което прави – ето това най-много ми харесва в него. 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

дева

Днес може да се чувствате малко по-странно

Днес може да се чувствате малко по-странно и да ви се