27.04.2015 13:56

Стенли събира Любо Киров и Данчо Караджов в нова група

Видян 2741 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нова сборна група от легендарни музиканти по подобие на “Фондацията” създадоха Станислав Сланев-Стенли и Константин Марков - основател и басист на “Тангра”. Това съобщава 24 часа.


В “Легендите” се събират музиканти от ФСБ - Константин Цеков, “Сигнал” - Данчо Караджов, Д2 - МиткоКърнев и бившият вокал на “Те” - Любо Киров. Освен като певец той ще се изявява и като барабанист.


“Така реално се събираме четирима певци. Засега сме подготвили по 5-6 песни от всяка една от групите. Разбира се, ще правим и нови неща - вече имаме идеи за авторски парчета. Но като за начало е това. Повече няма да разказвам засега, скоро ще разберете”, каза Станислав Сланев.


Идеята за новата група е негова и на Косьо Марков, който ще е баскитарист на групата. Още щом им хрумнала, се обадили на Йордан Караджов. После без много колебания решили кои да са останалите членове. Стенли предложил Митко Кърнев да стане китарист на “Легендите”, Кърнев от своя страна повикал Любо Киров за барабанист, а Любо предложил Константин Цеков да поеме клавишните.


Още не е ясно кога точно ще дебютират всички те на една сцена като банда, но е възможно това да се случи още на 23 май. Тогава ще се проведе поредната церемония по връчване на годишните музикални награди на БГ радио. “Ако не е тогава, със сигурност ще е в началото на юни. А големите концерти ще са през септември”, каза още Стенли.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

стрелец