15.04.2015 17:30

Цветанов дари 50 570 лв. за Център за деца с аутизъм в София

Видян 1527 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

50 570 лева дари председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов за ремонта и разширяването на Обучителен център по приложен поведенчески анализ на деца с аутизъм. Средствата бяха събрани в специално поставена за целта урна вместо подаръци по време на отбелязването на 50-годишния юбилей на Цветанов миналата седмица. Дарението беше връчено днес на Фондация „Аутизъм днес“ в сградата на Столичната община в присъствието на кмета на София Йорданка Фандъкова. Цветанов избра да връчи дарението пред Фандъкова, тъй като Столична община е предоставила безвъзмездно сграда за центъра в столичния квартал „Горубляне“.


При връчването на дарението, Цветан Цветанов заяви, че за него е чест и удоволствие да подпомогне ремонта и разширяването на центъра за деца с аутизъм. „Радостен съм, че с тези средства ще се направи нещо, което ще помага и ще остане за поколения напред и аз съм съпричастен с неговото изграждане“, каза още Цветанов. От Фондация „Аутизъм днес“ благодариха на Цветанов за подкрепата за детския център и за съпричастността към каузата на родителите на деца с аутизъм. Родителите благодариха и на столичния кмет Йорданка Фандъкова за безвъзмездното предоставената сграда за центъра от страна на Общината и за доверието и подкрепата, която получават лично от кмета. Фандъкова увери родителите, че ще продължи да подкрепя всички каузи, свързани със здравето и образованието на децата. Центърът за деца с аутизъм се очаква да бъде готов и открит в навечерието на новата учебна година. 


В края на срещата Цветан Цветанов изрази увереност, че примерът му ще бъде последван и призова всеки, който има възможност, да подпомогне каузата за дневния център за деца с аутизъм чрез изпращането на SMS с текст DMS AUTISM на номер 17 777.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Мъж загина при трудова злополука в Симитли

Мъж загина при трудова злополука в Симитли

Мъж загина при трудова злополука в ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

рак

Интуицията ви ще бъде особено силна днес

Интуицията ви ще бъде особено силна днес, което ще ви