01.04.2015 17:24

ДА!ФрешМо за тревата на стената и други неща

Видян 838 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Трева, зелена трева, на едната стена, хартиени цветя по масите, сложени, сякаш са истински. Само заради тези два детайла човек би могъл да си хареса ФрешМо на ул.Асен от пръв поглед. От втори ще разгледа витрината, подредена привлекателно и впечатляваща със свежите си – съвсем според името, цветове на фона на сивкавите напоследък дни. Да не си помислите, че всичко е здравословно – фрешове, супи, салати от ананаси и т.н. Има си и мус от черен шоколад, и профитероли с млечен. Тортилите също са ОК. Обслужването е очаквано добро.

 

Идеята за шоукукинг също винаги печели доверието на клиента. И е похвално мисленето за брандиране навсякъде и във всичко, което в тренди вид почти не може да се види на родната кулинарна сцена. Който пие кафе сутрин, със сигурност ще се залепи за подарявания с него портокалов фреш. Който ли пък не, все ще намери на какво и той да се зарадва.



УЛ. Благородна и ул. Трудолюбие


Незнайно защо една затънтена павирана уличка в жк Гео Милев в източната част на София е наречена точно Благородна. Ще да е било шега или пиянска закачка на някой общинар сигурно, но си е факт. Погледнато откъм пейзаж, на ул. Благородна няма нищо благородно или казано проевропейски – аристократично. Тук - поразбит паваж, там – панелка. Най-хай ще дойде едно блокче откъм съседната Христо Максимов, дето е ранен и лошо саниран – в смисъл частично, мутробарок. Както вече отбелязхме в предишния ни опус за махалата, успоредна на Благородна е друга улица с уникално име. Тя пък е наречена Трудолюбие. Освен асфалтирана, тя изглежда с кокетните си блокчета и къщи - тип кооперации, доста по-благородна от Благородна. Такива ми ти софийски потайности... 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

везни