25.12.2008 12:34

Силви Вартан: За изкоренените, семейството е капитал

Видян 9446 пъти | Коментари 0
Гласували 7 рейтинг: 4.1429
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вярвам, че съм привилегирована. Още от малка, винаги съм вярвала, че съм родена под щастлива звезда....Знаех, че ще стана артист, певица....Това бе очевидно. Сигурно това ви звучи нереално, но аз дълбоко вярвах в тези неща. Това казва известната френска и световна звезда от български произход Силви Вартан, предаде специалният пратеник на БГНЕС в Париж.


В разтърсващо, изпълнено с много мъка и обич интервю, Силви Вартан разказва за детството си в България, за родителите, за брака с Джони, за Дарина, детето, което осинови от България. "Имах голям късмет да започна кариерата си в златната епоха на Rock and Roll. Музиката винаги е присъствала в живота ми. Когато живеехме в хотелската стая в Париж след пристигането си от България майка ми непрекъснато слушаше Трене, Колет Рено...истински бижута!", казва певицата пред "Nous deux". На въпрос за кого мисли най-много, най-често, тя отговаря: За хората, които никога няма да ме напуснат...Разбира се, за родителите ми, за майка ми...При това, в последно време все по-често си мисля за тях. Когато са до нас, разбира се ние ги обичаме, поддържаме прекрасни взаимоотношения, но не осъзнаваме, колко ще ни липсват, когато няма да бъдат близо до нас...Майка ми, баща ми, брат ми, ме напуснаха...За нас, които бяхме изкоренени, да живеем заедно бе огромно богатство, огромен капитал. За съжаление...Днес е много трудно да живея без тях. Имах невероятния шанс да бъда до майка си до последните й минути. Тя бе всичко за мен. И тримата ми липсват жестоко", разказва Силви Вартан.
"Моята професия и семейството", това ми предоставя най-голямото удоволствие и разбира се новите технологии, казва още Силви Вартан и обяснява защо: "Когато съм в Париж, мога да наблюдавам къщата си в Лос Анджелис благодарение на уебкамерата на моя компютър. Просто е фантастично. Онзи ден, понеже бях само няколко дни в Париж, наблюдавах Дарина как закусва с баща си в САЩ...Представяте ли си! Аз съм в Париж и наблюдавам дъщеря си как закусва. В един момент видях гувернантката как вдига ръце към небето и разбрах, че Дарина не си е изяла напълно закуската".
За личния си живот Силви Вартан казва, че естествено ще говори за Джони Холидей и за другия мъж в живота си Тони Скоти. "Нахлуването му в моя живот /на Скоти, бел.ред./ е невероятен шанс, защото когато сме известни, не винаги привличаме най-подходящите хора около себе си. Той е наистина истинско чудо, богатство. И двамата сме преживели истински живот на младини, истинските ценности, без онази маска, която ви прави луди.
Според Силви Вартан да бъде красива е един от водещите й принципи в живота. "Да, за да изляза на сцената, да танцувам...Мисля, че мака ми ми втълпи това нещо. Тя имаше голям вкус, дори и в скромния ни живот, който имахме.. Тя правеше всичко възможно, аз и брат ми, да изглеждаме красиви....трябва да си търпелив, да се надяваш, да вярваш...Всички тези ценности ми бяха предадени от родителите, каза още известната певица Силви Вартан.
БГНЕС припомня, че Силви Вартан е родена в България. След нахлуването на съветските войски през 1944 цялото семейството се премества в София, а през 1952 година се установява в Париж. През 1965 година Силви се омъжва за френската рокзвезда Джони Холидей. Двамата са известни като златната двойка на тогавашното поколение. Развеждат се през 1980. Силви Вартан сключва нов брак в Лос Анжелес с американския продуцент Тони Скоти, с когото осиновяват момиченце от България - Дарина. /БГНЕС


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

везни

Приятелските чувства ще надделеят над любовните

Приятелските чувства ще надделеят над любовните и