27.03.2015 12:43

Мистериозно изчезнаха котките от градинката на църква във Варна

Видян 1547 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За отвлечени котки от градинка сигнализират варненци. От доста време край православния храм "Света Петка" във Варна не се вижда нито едно четириного. Доскоро поне няколко мъжки и женски екземпляра живееха в храстите и получаваха храна от минувачи и служители в района, съобщава Варна24. 


Една от най-доверчивите и любвеобилни котки дори раждаше малки периодично и хората се грижеха за тях, докато отраснат и поемат по собствен път, спомнят си продавачите. Четириногите често обикаляха входа на храма и се приютяваха под колоните и арките, когато вали. Разбира се, имаше хора, които ги гонеха, спомнят си работещи от съседни офиси. Вярващите, които често са в храма, са видели там да влиза мъж с неуравновесен характер, известен с работата си като гробар. Той разпитвал за животните, след което те мистериозно изчезвали и повече никой не ги виждал.


Сред християните се носи мълва, че мъжът имал договорка с лекари, на които носел котките, след което следите се губят. Каква част от мълвата отговаря на истината, все още никой не може да каже, но е факт, че котки в градинката наистина няма за разлика отпреди няколко месеца. За тези, които мразят животните, това може и да е добра новина, но останалите питат: "Какви християни сме, ако към животните проявяваме жестокост, то към хората какво ще проявим..."




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

телец